20

Хаха

преди 4 години

До ПапазТя затова Франция сега си сърба попарата. Ако не знаеш какво е там, информирай се малко.

19

прост човечец

преди 4 години

Горките крадци. Ще им изсъхнат не само ръцете...

18

4-ти км.

преди 4 години

Преди време една отк***чена, подписваща се като "Врабче" ръсеше заплахи от този сайт. Сега друга такава, Леле ли е, Теле ли е, не остава назад. А може и да е същото ку-ку с друга самоличност. Тя и без това самоличността и е разтроена и разстроена.

17

До Леле

преди 4 години

Щом не си вярваща, защо е тая злоба към всеки, който не мисли като тебе. Обиди и заплахи, това е подходът на примитивите, дето разчитат на правото на силата. Цивилизованите общества разчитат на силата на правото.

16

мир вам

преди 4 години

По " комунистическо време" това беше доста тежко престъпление, и квалифицирано при това.

15

Папаз

преди 4 години

До ЛелеИ мен ме дразнят и то много. Понеже са религиозни фанатици, а аз не понасям религиите, защото спират човечеството в естествения му ход на развитие. Колко пъти да го обяснявам? И да се борим с фанатизма им пробутвайки друг фанатизъм не е решение, защото само ще ги наподобяваме. А нали уж сме представители на по-развита култура. Франция беше два века флагманът на свободното човечество, защото там религията отдавна е само една формалност.

14

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да намери смислен отговор на въпроса защо са сложени толкова минуси на първия коментар, в който се пита кога е построен параклисът и от кой век са иконите?Изглежда, тук някой изпада в делириум, когато се напише нещо смислено и намира начин да сипе минуси.

13

Папаз

преди 4 години

До Леле-Мале"Папаз" е гръцка дума, о, некадърний. Твоите православни гръцки братчета така наричат сврщениците си. Спри да се излагаш, че само доказваш нагледно интелектуалното ниво на верующите.

12

Анонимен

преди 4 години

Добре са ги обрали...защото поповете обират наивните вярващи хора в- нищото-че иконите лекували и плачели,я стига глупости!!!

11

Дичо

преди 4 години

Религиите са за ошмулените от живота хорица, дето не знаят как да променят жалкото си битие. Остава им само да се надяват на възмездие в съдния ден и на вечно блаженство в едно митологично място.

10

Папаз

преди 4 години

До Цецо МенТака е, но народът е казал "Каквото повикало..." Религиозните първо обвиняват, обиждат, заплашват с наказания, после като получат достоен отговор го обръщат на благовиден хленч- какви страдалци били. Не минават вече никъде.

9

No drama

преди 4 години

Крадци взимат от готованци. Няма драма тук за честния човек, който издържа цял куп н.влеци, вкл. попове, ходжи и пр.

8

Цецо Мен

преди 4 години

До ПапазХубаво е човек да се смирява. Повече обмидляне и по-малко писане. Хубаво е да не се поддаваме на емоциите. А кражбата от храм меко казано не е хубаво. Има много примери. Никой не те кара в какво да вярваш или не вярваш, но поне може да сме по-смирени и добронамерени в общуването.Жив и здрав.

7

Наблюдател

преди 4 години

Акъл нямат тези крадци и ще си понесат последствията. Даже и Гешев няма нужда да ги търси. Те сами ще върнат иконите.

6

Папаз

преди 4 години

Типично за религиозните псхопати- пожелават всякакви гн.сотоии на несъгласните с тях, в това число и да им измрат децата. Добре, че поне цивилизованият свят малко по малко се е отказал от този продукт на безпросветните- суеверията във всичките им форми.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще ги продадат и с парите ще платят пограбения-своето и на близките си.

4

Анонимен

преди 4 години

Параклисът не е бил заключен. Жителите на селото не са очаквали, че някой ще посегне на светинята.Добър ден, живеете в 21век събудете се ... вече 30 години крадат якоооо.Гешев, кой открадна иконите?

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Крадците да върнат веднага откраднатите икони и да се покаят.Ако не го направят да очакват Божие възмездие.

2

Анонимен

преди 4 години

ми те хубаво няма да видят ако ме четат да се покаят и да върнат иконите бог е справедлив ще им прости

1

Анонимен

преди 4 години

Кога е построен параклисът в това село? От кой век са иконите?Каква е приблизителната численост на населението му към настоящия момент?