27

Шшшш алоу

преди 4 години

КЕВР я вземете по един барабан и в центъра веднага!

26

Анонимен

преди 4 години

Вчера ни биха , т.е. вдигнаха цените , защото сме с шапка , днес пак не биха , не искат да намалят цените ,въпреки договорката за ниските цени на газа , сега ,щото сме без шапка..ами това е драги послушковци само вижте какъв човек търпим да е начело на КЕВР.. и последното от вицовете - сега ще се появи Големият магесник ,който ще вразуми недоразумението Иванов ,и цените мъничко , ама все пак ще ги намалят за кеф на раята ,пък може Иванов да го пратят при Н.Димов ..тук стават ЧУДЕСА!!!

25

българин

преди 4 години

За да смени цените КЕВР има нужда от СМЯНА НА РЪКОВОДСТВОТО СИ! Продажни са с разнострани икономически интереси! То при ГРОП е така! Кой от където И както може КРАДЕ!

24

Анонимен

преди 4 години

Хм, странно, не е ли тяхна работа да променят цените на газа? Или това важи само за увеличения? Голям майтап са българските закони. Няма опция надолу за цените :)

23

Анонимен

преди 4 години

Поредна гавра с хората! Как до сега без промени в закона КЕВР повишаваше цените?

22

АНОНИМ

преди 4 години

До Анонимен Това се очакваше!Тези ко,,,,,ци,,сега закон им трябва ,когато вдигат слушаш едни мъглявини,че на края да си викаш ,,добре че малко вдигнаха,,!

21

Тия

преди 4 години

От тях не очаквайте благоденствие първо ще сметнат колко пари да заграбят и остатъка е НУЛа.Да си ходят.

20

Анонимен

преди 4 години

брее,колко трудно било свалянето на цените,не е като вдигането,болиии,много болиии

19

Мен

преди 4 години

Ейййй *** значи, за малко. Тоя лош закон, не дава да се променя цената....*** пък как става увеличението да е без проблем ВИНАГИ.

18

Анонимен

преди 4 години

При ненормалното управление на ГЕРБ е така, само да питам КЕВР когато повишават цените искат ли промени в закона или това е друга работа. Най високите данъци и най високите сметки за ток, газ и вода се плащат в България която е най бедна в ЕС дори и извън него. На това ГЕРБ нямат равни да вдигат цени и данъци.

17

мнение

преди 4 години

И какво от това? Щом трябва да се променя закона - да се променя. За 5 дни могат да минат всички процедури и на 6-тия да се гласува.Но депутатите не желаят да работят за хората. Сега се чудят как да присвоят законно тези 40% или поне по-голямата част от тях.

16

Анонимен

преди 4 години

Демек топката е в дупетатника хайде да видим колко време ще им трябва на народните "любимци" да приемат тази поправка. Когато трябва да си вдигнат заплатите са много бързи и очудващо единодушни.

15

Върховният Сноук

преди 4 години

Ааазначи законът позволява, да се вдигат безконтролно цените,но не позволява, да се връщат надвзети пари, със задна дата!??И тия не са пионки на олигарсите- и КЕВР и "законотворците?Докога ще си ги избирате?Народе???

14

Oнзи

преди 4 години

Време е за " котешки каваци" ,само и само разликата от цената да отиде на правилното място ! Който разбрал-разбрал. За феновете, да продължават с : Да живей !

13

Активист на БСП

преди 4 години

Няма да пипнат цените!!? Гарантирано от ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 4 години

иде реч за намалението със задна дата, пишете си коректно заглавията

11

Анонимен

преди 4 години

На тоя Миекащият защо не му трябва промяна на закона когато вдига цените на тока парното водата. А когато трябва да се сваля цената му трябва закон. Ако го набарам ше му вкарам очилата у миекащата уста.

10

House M.D.

преди 4 години

"Иван Иванов отбеляза, че това не означава, че намалението на цената ще е в рамките на 40,3 процента."Което означава, че намалението ще е по-голямо от 40.3 %.Какво означава "опция"?

9

КЕВР

преди 4 години

В България никой и за нищо не връща пари

8

АнонимеН

преди 4 години

ГОВОРИ ЛЪЖИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!КОЙ ТОЧНО ЗАКОН МУ ПРЕЧИ ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ!! МАЙ ЗАКОНА НА БОРИСОВ!ЦЕЛТА Е ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ КРАДАТ ВСЕКИ ДЕН ТЕ ПРОДАВАТ НА БЕЗОБРАЗНО ВИСОКИ ЦЕНИ В МОМЕНТА И ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА НИ СЕ ВЪРНАТ ТОЗИ Е ЗА БОЙ РЕДОМ С ГОСПОДАРЯ СИ БУДА!ДАНО КОРОНА ВИРУСА ГО УБИЕ!