56

Анонимен

преди 4 години

До РеалистАсад му беше дошло време да си върви, но от жажда за власт откри огън по собствения си народ и разстреля стотици протестиращи по площадите. По това време ислямска държава влезе в Сирия и стана хаос, а руската и иранската пропаганда използва случая да набедят всички опозиционери за ислямисти и сърцеядци. В Тунис протестите помогнаха на страната да стане демокрация и парламентарна република. Русия влезе във войната само за да защити базата си в Сирия и да крепи Асад на власт.

55

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerЧист соц я тресе нещастната Европа и затова нещата не вървят, а Британия избяга. Зелената сделка окончателно ще разкаже играта на европейската индустрия и икономика, а бежанската вълна създава социално и политическо главоболие на върхушката в ЕС, която от години не може да се справи и плаща на Ердоган да й пази собствените граници!? Не съм виждал по неадекватни политици. Ум не ми го побира.

54

Реалист

преди 4 години

Абе задавате ли си въпроса, какво ще последва ако Асад бъде премахнат. За мен е повече от ясно, че Сирия ще се превърне във фейлстейт подобно на Либия. За каква опозиция в Сирия може да се говори, тякава НЯМА, отделни кланове и ислямистки групировки се борят не само срещу Асад, но и помежду си. Животът в 90% от страната е нормален, благодарение на Асад, който е алевит и обединява всички етноси и религии, стига да не се бунтуват много. Едва ли друг би бил по-добър за момента от Асад за Сирия.

53

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен 61: Напълно си прав. ЕС е просто един соц от нов модел. Дори в Русия в момента си е жив капитализъм докато ние сме изместихме от един соц на друг :)

52

Бургазлия

преди 4 години

Нека да се страхуват да минават през България. Защото знаят, че ние не си поплюваме за да защитим нашите жени, деца и старци. Чакам само команда и тръгвам за границата.

51

Анонимен

преди 4 години

Европа не иска да си намърси ръцете, тя си въобразява, че света е розов и само с усмивки и пари се решава всичко. Стане ли въпрос за война разчита на САЩ да обере пeшкира. Европа проспа сирийския конфликт и сега олеле майко бежанците са пред портите. Като виждаш какво става пращаш стабилни войски да изметат Асад, насрочваш избори, помагаш във възстановяването на държавата и така си имаш един вечен съюзник и даже имиджа ще си подобриш пред арабите. Абсолютно ялова политика на ЕС.

50

българка

преди 4 години

Най-после започнаха да наричат тези хора с истинското им име - МИГРАНТИ, а не бежанци. Това са икономически мигранти, от Афганистан, Пакистан, Сомалия, Северна Африка и др. Сирийци, ако изобщо има, са под един процент. Това е ИНВАЗИЯ, НАШЕСТВИЕ ! В Турция няма война, много от тези хора живеят там повече от 2-3-5 години - но в Турця, Дубай, С.Арабия трябва да се работи. Всички искат в Германия - да лежат и получават помощи. Меркелката защо мълчи, защо не изпрати самолет да си ги вземе?

49

Лъчезар Бълев

преди 4 години

Журналистът, който май съжалява, че мигрантите не минават през България. Който е възмутен, че на границата с Гърция има полиция и жандармерия. Почти ще се разплаче.Такива журналисти вълци да ги ядат. Защо не покаже разсипанта църква на Лесбос? Ако ние им разрушиме някоя джамия, живи ще ни изядат. А тези го ве да си го позволяват и искат да се грижим за тях!!!!

48

Анонимен

преди 4 години

От два стола най-лошо се пада. Руския плесник ще служи като напомняне на турците да не ходят повече срещу ЕС и САЩ. Не може милиони твои съотечественици да ги хранят на Запад, а ти да се целуваш с кремълския дивак. Никога не сечи клона върху които седиш. Надявам се скоро да се надигне недоволство и да изметат това диктаторче изтрещяло ислямистко.

47

Всичко е нагласено

преди 4 години

Европа се прави на принцеса, високомерна и нахална. Тя плаща, за да не я притесняват. Не иска да знае за проблемите на гърци, италианци, българи, испанци. Които всекидневно виждат как варвари пресичат границите им. И нищо не могат да направят, защото варварите са подкрепяни от НПО на Германия, Франция, Нидерландия.... Финасирани от ООН, от Сорос и от самия бюджет, те обгрижват варварите и ги настаняват в хотели, къщи, хостели. Всички имат сметка. И си траят. Какво е бъдещето на Европа?

46

До51

преди 4 години

Ердо не може да си играе с ЕС защото е твърде слаб икономически .Турция нито е Америка нито пък Китай или Япония .Ще му нахакат санкции и умира .А в държавата му ще започнат бунтове.ЕС може без Турция Но Турция не може без ЕС.Турчина играе ва банк.Но ще сгреши фатално.

45

Анонимен

преди 4 години

Играта била голяма и тя била,че падишахът си играе с Европа?Играта наистина е голяма и когато се наредят картите,султанът ще се вайка и ще свърши като Кадафи.А Турция ще стане по-бедна и с Кюрдистан като независима държава.Турция винаги е била кученцето на Европа,не обратно и когато псето ухапе господаря си ,следва тоягата.хахахахахаххаахххаааааааааааа

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕрдоган няма да е вечен. Силна Турция е нужна на Европа и САЩ за да спира влиянието на Русия, Иран и Асад. Прoсто този глyпак направи чутовна дивотия да тръгне срещу НАТО в лагера на Русия. И сега осъзнава, че сбърка и съветниците му кълнат Русия. Докара Турция и до икономическа криза. Запада трябваше да направи всичко възможно да падне Асад и да измете Русия веднъж завинаги от тази част на света. Там където го няма мафиотския руски октопод, държавите са добре.

43

Анонимен

преди 4 години

Ердуган направи Турция ненужна никому държава.Тя вече не е даже буфер на Европа,а откровен враг и гнездо на ислямисти .Демонстрирането на сила,всъщност е слабост и последни издихания на умиращата агресивна държава.Време е за Кюрдистан.Време е и за връщане на територии на съседните държави-Гърция,България,Армения,Кипър,Сирия.

42

ДА 49....

преди 4 години

АМИ , ЧЕ ТО И СЪРБИЯ Е БИЛА ЧАСТОТ БЪЛГАРСКОТО ЦАРСТВО ...ЩО ДА НЕ СИ ВЗЕМЕМЕ И НИЕ НАШИТЕ ТЕРИТОРИИ...ХА,ХА,ХААААААА...ТИ ЩО НЕ ХОДИШ , ДА ГИ ПРЕВЗЕМАШ..??!

41

Анонимен

преди 4 години

Ердо отива на килимчето при Путин.Вай-вай,спасявай положението.Пак напълних потурите и се омазах чак до чалмата.Икономиката на ишлемето боксува и лирата не струва нищо.Утре ще е по-зле.Добре е че имат електрически отомобил и строят 5то поколение истребител, иначе са утекли.Нищо че са потрошили няколко милиарда за проекти,които няма кой да купи,само като разбере че са направени в страната на ментетата.

40

Анонимен

преди 4 години

Докато тук си чешем езицитецяла руска армада минава Босфора под носа но Ердовите хора.И те зяпат и нищо не могат да направят.

39

Анонимен

преди 4 години

Ако Асад беше паднал веднага след като откри огън по протестиращите и Русия не се беше намесила да крепи диктатора и единствената си база в средиземноморието, сирийската война щеше отдавна да бъде приключила, а Сирия щеше да стане парламентарна държава като в съседен Ирак или Тунис. Мигранти също нямаше да има. Нямаше да има и причина Турция да влиза в Сирия. Кашата я забърка ситничкия кремълски кoрмчия и жаждата за власт на Асад, който само и само да остане на власт разруши Сирия из основи.

38

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

139-ХИЛЯДИ , У ГЪРЦИЯ ЗНАЧИ.....А??!!АМИ , КОЛКО МУ Е ДА ГИ ОБВИНЯТ В "НЕЗАКОННО ПРЕСИЧАНЕ НА ГРАНИЦАТА" И...ЕКСПУЛСИРАНЕ ОБРАТНО!СЪВСЕМ РЕДНО И ЗАКОННО Е...ХА,ХА,ХААААААААА...!!!??

37

Анонимен

преди 4 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!Не е правилно да грабиш чужди територии,на чужди държави!Нито да проявяваш агресия и убийства!Тогава и Гърция да си вземе Константинопол и Мала Азия,тя не турска територия,а е гръцка територия!