99

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни ***... И едните, и другите...

98

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията не работи, бе хора. Не е въпрос дали Левски или ЦСКА. За някои хора просто си трябва каторга и Белене. Хуманизмът е експеримент както беше експеримент комунизмът. Въпросът е кога ще го осъзнаем - преди или след като Европа загине.

97

Анонимен

преди 4 години

Еййй не се научиха тия ултраси да пребиват по-хуманно и това е.

96

Анонимен

преди 4 години

97, Докторе, щото още има за крадене

95

Анонимен

преди 4 години

***

94

Ко

преди 4 години

Ко праат там

93

Анонимен

преди 4 години

Айде голяма работа станало, ударили го с тръба по главата, това си е ежедневие в бугаристан, важното е буда да е здрав.

92

Поздрави!

преди 4 години

Поздрави!Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

91

Доктор

преди 4 години

Господа държавници, закривайте отбора или закривайте дъжавата ! В България вече няма футбол ! За чих х.й има отбори ???

90

Диагноза

преди 4 години

Който разрешава тези *** да ходят по улиците да бъде арестуван и съден за тероризъм ! Като какви работят тези вандали ? Защо улиците се затварят и нормалните хора не могат да се покажат извън домовете си , когато има мач ??? Къде живеем , в колония или каторга ???? Докога с идиотиите в тази изстрадала държава ???

89

Анонимен

преди 4 години

Е кой къде е пишат тук хората,но да не забравяме че миналия петък подариха много милиони на частни фирми тоест,футболни отбори от Пловдив!

88

Анонимен

преди 4 години

Гешев бди и косъм да не падне от главите на тези ултраси-негодници. Той и господарят му знаят защо.

87

муспи

преди 4 години

Справка от Присэствието: Левски и Ботев са биле ултраси, а чорбаджиите и покорната рая - фенове на султана.

86

+-

преди 4 години

Няма ли държава на тази територия наречена България,никой ли не може да се справи с тех,с престъпленията им ,къде е Гешев,къде Бойко,КЪДЕ Е МВР ... .Ако не могат да се справят с шепа откачалки,то да се затваря ... .

85

Павката

преди 4 години

Глоба за отбора, ефективни присъди при строг режим за феновете и при повторни прояви аут от първенството. Още ли има деградета, които се вълнуват от Бг пародията наречена футбол

84

ИСТИНАТА

преди 4 години

Когато изхвърлят отбора за година или две от всички първенства и мачове заради подобни прояви феновете стават агънца. В чужбина се процедира по същия начин и затова няма футболно хулиганство с тежки телесни повреди

83

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е оторизираните държавни институции да наложат забрана, спортни клубове да носят имената на бележити личности от българската История !Позор е хората да слушат и гледат изцепките на една алкохолизирана и дрогирана глутница от маргинали, нехранимайковци и ултраси да крещят по стадиони, улици и площади "долу Левски, долу Ботев,..." !

82

Народе???

преди 4 години

Колко деградирал трябва да си, за да нападнеш някого заради футбол!?! И то да го осакатиш толкова зверски!?! Наистина феновете на Левски са най-пропадналите типове в нашата страна. Миналата седмица съблякоха дете в автобус, а медиите ни проглушават как трябвало да се спасява този отбор с тия "фенове"? Защо? За да се роят още такива ли?

81

1

преди 4 години

Отвратителни действия и то само дни след като се случи това в автобуса. Явно няма оправия с наркоманите. Откакто съблякоха Петев няма нормален човек, който да ходи или да заведе детето си на мач на Герена. Има деца там, но и те са събличани умишлено и драскани по телата със свастики. Като няма с кого да сбият, се бият помежду си на трибуните. За съжаление всички, които ходят в момента на стадиона са безкрайно ***, защото се асоциират с горепосочените наркомани и пропаднали типове

80

Анонимен

преди 4 години

След 10 години нито ще има лефски , нито някой ще ги помни.Амин.