59

Резовски

преди 4 години

Тази сутрин,гледах как един сподвижник на банкянския глашатай,хвърлейки слюнки, защитаваше от игла до конец свършеното от него. Кърджалийската мисирка,която се компрометира в много направления,услужливо клатеше глава като слънчасала кобила и съскаше като змия,че времето на Павел Щопов свършило и че трябва да освободи трибуната на НС. Милиционери,не подценявайте българите,когато реагират на идиотското ви отношение към тях.

58

Анонимен

преди 4 години

да , нали само него скубят ,че да хранят електората и да му плащат при избори

57

Анонимен

преди 4 години

Румене, не разбрах....има ли Корона вирус или това е манипулация??? :)

56

123

преди 4 години

Шербета откри топлата вода. Какво прозрение! Този човек е срам и позор за България.

55

Факт

преди 4 години

Фуражката ,ако разбираше поне малко от икономика, нямаше да развява сливата на жена си по света ,на гърба на трудещия се българин !!! И щеше да си държи затворена миризливата си уста за неща ,от които няма грам понятие !

54

Ти да видиш..

преди 4 години

Лелее, как да не знаем до сега, че малкия и средния бизнес са гръбнака на нашата икономика ?Президента ни светна.

53

жалък човек

преди 4 години

Чухте ли тоя *** какво отговори на въпрос защо на връх Шипка цитира жената на Решетников ? Питайте тези, които са се срещали с него, те са във властта. Разбирате ли колко е неадекватен към събитията, как не знае какво да отговори ,когато не е репитирано, когато не му е даден предварително въпроса? И този човек, зовящ се президент, има намерение да управлява България. Виждате ли какво се случва с неподготвен човек когато Съдбата внезапно го е запратила във висините на властта?Жалък човек

52

Няма значение

преди 4 години

Това ми звучи като преписано от някой учебник по икономика от началото на 90-те. Както винаги безсмислени неща които са ясни на всеки малко по-умен човек.

51

Анонимен

преди 4 години

пилоте пилоте самолета изпусна...

50

Анонимен

преди 4 години

Много е зле тоя!!!

49

до тиквите

преди 4 години

Тикви, а Боко как направи ИПОН? Спести от пожарникарската заплата??? Или на Цветелинка таткото му даде партиен куфар? Жокер - Таткото на Цвети е бил шефче в ДС!Големите антикомунисти, гласуват за милиционер от Симеоново, станал член на БКП на 18 години. Какви сте ми комици...

48

Анонимен

преди 4 години

Каква емблематична снимка само от червени:Президента Радеф,БСП лидер Корни импексова и червения шаман Райчеф.Те ще оправятБългария с малкия и среден бизнес?!Хахаха среден пръст за народа....Комунисти и бизнес?!

47

бай Иван

преди 4 години

Да,бе да,бизнеса на Баневи,Божкови и сие комунисти бил гръбнака на икономиката??? Вече 30 години чакаме тоя бандити с подарени и откраднати държавни активи да изправят " гръбнака на икономиката" ни,но те основно изпраха и изправиха банковите си сметки

46

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Комунист и бизнес...Комунист и гръбнак... Ха-ха-ха!

45

Анонимен

преди 4 години

Кво разбира от бизнес?!То това дето казва и децата го знаят.

44

Анонимен

преди 4 години

Радев и икономика?

43

Анонимен

преди 4 години

Каква хубава семейна снимка ... старшинка Радев, КУРнелиа Нинова и обективния социолог на Позитано.Не случайно Бойко продължава да стои на власт макар и некадърен ... народа само като види алтернативата и пак гласува за Бойко.

42

Анонимен

преди 4 години

Ти имаш ли си понятие изобщо колко много учи един пилот?Това един завършен инженер.И задължително говори английски,не е като калинките,с преводачи.Да не говорим и за практичесите умения на пилотите и здравата им психика.--------Имам представа, учил съм за пилот.Да, учиш като за инженер, но не съвсем, а приблизително. И въобще не е задължително да владееш английски. Колкото за здравата психика, тя не изключва глупостта. Може да си устойчив като вол и също толкова умен.

41

Анонимен

преди 4 години

Няма малък бизнес тука сички са крадци на едро .

40

Анонимен

преди 4 години

"Нова схема: Бойко избра 3 пъти по-скъп и 2 пъти по-бавен метод за тръбите на Перник, за да "усвои" повече пари..."'"Президентът мощно контра-атакува "шайката": Откраднахте $3 млрд. в "Биткойни", отговорете къде са!""Злоба:Бойко си го изкара на 89 годишен пенсионер, останал сам пред МС, следпротеста... Смазаха го от бой и го закопчаха като наркодилър...""Вътре в ДАНС се "самоуби" свидетел, отишъл да дава показания за връзките на Бойко с "Ндрагета"! Как се вкарва пистолет в ДАНС?"