80

фпхяу

преди 4 години

Сега последно доволни ли сме, че гърчат олигарсите, които до скоро плуваха в пари като Чичо Скрудж в трезора си?.....или пак плюем Гешев и държавата, че си вършат работата???....малко се обърках, има ли угодия тоя народ или така профилактично си плюем просто?????

79

ъ

преди 4 години

Сега последно доволни ли сме, че гърчат олигарсите, които плуваха като Чичо Скрудж в трезорите си от пари, или плюем Гешев и държавата????....малко е обърках има ли угодия на тоя народ или няма????....май каквото и да стане си плюем по държавата, профилактично......

78

123

преди 4 години

Приятни моменти.

77

Додо

преди 4 години

Хахаха, от антибългарската, антихристиянска БтВ я дадоха в новините Ива, но я писаха "Ива Софиянска"! Цирк! А от още по-антибългарската и по-антихристиянска Нова Телевизия, я бяха изрязали Ива Божкова от репортажа и изобщо не я споменаха, дори с бащиното й име, както направиха от БтВ! ТЕзи 2 медии са враг на България ,Европа и Християнската цивилизация! Богъ Съ Нами!

76

Мдааа

преди 4 години

Тоя подсъдимия и жена му..., ако ги сложиш до мургавелите ще се впишат идеално в общността им. Тия хора пари ли нямат та изглеждат като социалнослаби

75

Ива не трябва,

преди 4 години

а трябва татко й да бъде разследван! За халите го бяха награбили, но потулиха следите.

74

Ибн Педерут

преди 4 години

Тая се паляскаше с разни треньори по нищоправене - изживяващи се за културисти . Остаре, възмъжа

73

Анонимен

преди 4 години

Само да ви открехна, че Черепа е математик. Само не знам дали математическа гимнаия е завършил или университет. Това не е Митьо очите, нито братя Галеви, нито някой друг от това интелектуално равнище. Какъв ли номер ще им извърти на тия дето се пробват да го пре.бът?

72

Само питам до Хм

преди 4 години

А, преди тоя комшията ти кой я таковаше?

71

Наблюдател

преди 4 години

Ивчето мноо състарена и възмажала ми изглежда.

70

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо тази кокона се прави на велика интелектуалка? С баща крадец и съпруг м.утра цял живот е живяла с грешни пари.

69

Анонимен

преди 4 години

Много посърнали и погрознели ми изглеждат наште олигарси.

68

Анонимен

преди 4 години

На тези им викат ,,Олигархията'',недостижима са за простосмъртните като нас.Ако искаш да ги срещнеш някъде,не можеш.Обикновено се подвизават в обширни имения в Западна Европа или САЩ и Канада.За тях можеш да научиш само от жълтите весници които пишат срещу заплащане.Когато са в България,винаги се движат с прикрит ескорт от по няколко коли.А на публични места с прикрити бодигардове в сянка.За да ги видиш в натура тези,можеш единствено ако са привикани в съдът.Но това се случва много рядко.

67

Bg

преди 4 години

Когато Софиянски стана кмет се разхождам покрай общината /ул.Московска / .Редом с общината гледам една красива сграда на която плоча "НОВЕ -холдинг".Стана ми ясно кой управлява София.

66

111

преди 4 години

Кога ядоха ,пиха и се веселиха беше хубаво,а сега им е кофти.има възмездие.и в община Тервел това ще дойде скоро.мушмороци.

65

Анонимен

преди 4 години

20 г. затвор а дано, ама надали.

64

стражар Рожков

преди 4 години

Тоя бих я задържал под стража за 24 часа с опция за 72, ако добре вдига частният ми едноместен самолет Бомбардер.

63

Приятел

преди 4 години

Имам едно списъче от престъпници-герберасти:Цвъко ,Живко Суджука,Цветелина /на Баку Тиквоку/, една групировка от Варна, кмета на Ямбол/бившия/ ,Валерко Оградата, Влади Наемтелчето /дето не си плаща наема/ ,агент Иван Терасата, Пацо Барселоната ,Цецка Рабфага ,Плевела и т.н.Сигурен съм че и Гешефтарски е кюпа , ама той е недосегаем.Та когато тези ги видя в Спец съда ,тогава да говорим за справедливост и т.н.Иначе си е разчистване на сметки и грабеж на божковото имане.Все едно сме 9.09.1944г.

62

Сандо

преди 4 години

черапа кво ресто ще им направи на всички, бедна им е фантазията. Той не е мичитурка като Митьо Очите примерно ... ще ревът на умряло на ред

61

Анонимен

преди 4 години

До наблюдателХахаха Нямаш си на представа как ще гледа дъщерята на Румен Овчаров когато окаушат баща и и нея!