11

Преминаващ

преди 4 години

Това награждаване на ген.Боцев може да се приеме като закъсняло признание на кабинета към генерала. Като искате да го награждавате, наградете го, докато е жив. Понеже много от вас, управляващите, бавно загряват, ето ви един пример: до 1-2 години Б.Б. няма да е премиер. Две години след неговата смяна с друг - с по-високо образование, по-млад, по-дипломатичен и с по-престижна професия, голяма част от неговите бивши сподвижници с тъга ще си спомнят: "ББ беше добър човек". Ама той вече не е премиер.

10

Анонимен

преди 4 години

свикнали сме да охулваме всеки , който не ни е удобен . Затова намо да имаме просперитет в нашата мила но мизерна държава . Който и да издигнем , ако има кадърен сме готови да го гледаме под лупа и да търсим кусури .Всеки жив човек ги има такива и понякога прави грешки .Ако има някой безгрешен нека хвърли камъка пръв! Тук пишещите лошо дали са такива ?Грозно е за този човек да се пише така , когато други са виновни за сегашното ни положение .Поклон за достойните и срам за хулителите !

9

222

преди 4 години

Да не е превзел Одрин?

8

Анонимен

преди 4 години

Че как иначе. Нали беше от Мафията ГРОБ...

7

Сандо

преди 4 години

тоя орден го нямат за нищо - раздават го на живо и умряло как им падне

6

Slav Rumianov

преди 4 години

oт 24 02 до 28 02 2020г ние от ЦВО бяхме на годишен сбор ядохме и пихме от 24 02 и до 27 02 и когато в 22 и 30ч. ни информираха за *** на ген Боцев музиката и веселието спря и ПРАСЕТО министър до 04ч на28 02 2020г яде и пи и чак до 11 00ч не мой да се събуди и да потегли Е ТОВА Е НАШАТА МИЛА РОДНА СТРАНА АМИН

5

Анонимен

преди 4 години

Български тъпни!

4

Анонимен

преди 4 години

Това е малко закъснял жест към един наистина заслужил командир и човек . И все пак това е негова заслуга и нека бъде удостоен и това да бъде жест към неговото семейство и гордост за наследниците му .Поклон за един достоен човек !

3

Срам

преди 4 години

Това орден посмъртно е такава гавра с човек, че няма накъде.. Докато беше жив, късе бяхте бе смешници?

2

Анонимен

преди 4 години

Днеска гледах онова прасе Каракачанов на какво е заприличало.Нямаме никаква армия,а сбиртак алкохолици.

1

пияница мистик

преди 4 години

Много ще се зарадва определено и ще е емного благодарен. Както казваше един мой познат: "Като умра, ако ще на кy*а ми дърва да цепите, все ми е тая"