87

Анонимен

преди 4 години

Най-интересното от случая с повишената с рубла и 10 копейки пенсия,е че бабата е изпратила в Кремъл(има такава акция на ядосани пенсионери) увеличението си!Пощенските разходи са стрували 83 рубли:-)))

86

Анонимен

преди 4 години

Вън герб от парламента!

85

Анонимен

преди 4 години

До Шамар за мужиците, елементарен си. Сега ще гледаме сеира на барселонски шушляк как ще ти върне парите за сметките от август до сега. Нови брожения се очертават. :)))

84

Анонимен

преди 4 години

Русофилите вън от парламента

83

Анонимен

преди 4 години

Вчера по повод пенсионната реформа в Русия,в емисия на специализирания икономически канал Царьград беше публикувана реплика на руска пенсионерка-учителка.Жената каза,че нейната пенсия е индексирана с 1.10 рубла???Сметнете грубо - 1 лев е 35 рубли,значи повишение с около 3 стотинки? Думи нямам...

82

Анонимен

преди 4 години

Нямат никакъв усет!Мнозинството българи затова не дават гласа си за БСП , там са първо русофили,после ако им се откъсне от душата, го играят патриоти.Само че времето на лозунгите си замина,само с пленуми и августовски походи към Бузлуджа не става..

81

Анонимен

преди 4 години

Сам Путин каза, че тези "животворни" санкции били подействали стимулиращо на вътрешното икономическо развитие!Откъде-накъде БСП поставя под съмнение думите му?

80

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АМА РУСИЯ Е ДОВОЛНА ОТ САНКЦИИТЕ ,БЕ...!!!ВИЖ , КАК НАЛАГА И ТЯ САНКЦИИ НА ЗАПАДА ....!ЗАПАДА ---ЗА МАЛКО ДА ЗАГИНЕ ОТ ГЛАД ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА...

79

Шамар за мужиците

преди 4 години

Кеф! Вчера *** свалиха най-накрая цената на газа, днес ги шамаросахме, с отказ да се премахнат санкциите срещу тях.

78

Направих си труда да

преди 4 години

проверя данните за търговския обмен между БГ и Русия.Според последните данни (от 2018 г.)ние сме внесли стоки за 3692 млрд$-близо 90% от тях енергоносители и сме изнесли стоки за 451 млн$-медикаменти,табла,лебедки,хладилници,тютюн и др. Според анализ на БСК "Българският износ за Русия спада заради проблеми на руската икономика" и щетите от санкциите са незначителни.Искането на БСП за отпадане на санкциите е в знак на благодарност за подкрепата на Русия по време на избори-аферата Решетников.

77

Т.Шак

преди 4 години

За санкциите си има причина. Да върнат Крим на Украйна и санкциите ще бъдат свалени начаса.

76

Анонимен

преди 4 години

Другари, гласувайте бързо, че бедняка-милионер Кутев е огладнял и трябва спешно да сложи нещо топло в устата.

75

Анонимен

преди 4 години

Предстои петорна среща на свръхвисоко равнище-Русия,САЩ,Китай,Великобритания,Франция.Познайте за какво ще си хортуват.А на Баце не му остава нищо друго,освен да си продължи посещенията в турската баня при Ердоган.Ох баня,ох кеф.И още нещо.На тази среща знаково я няма Германия и боковата закрилница баба Меркелица.Спомен за ВСВ.Та да обобщим за Меркел и Борисов в тая ситуация.Битият бит,либеният либен.

74

Анонимен

преди 4 години

Червените ч***к***ли продължават да си джавкат и да служат вярно на господарите.

73

Анонимен

преди 4 години

БСП разбраха откъде дува вятъра,а гербаджиите в момента са в небрано лозе.Ялта-2 наближава със страшна сила.Кой разбрал,разбрал.

72

Мунчо

преди 4 години

Много обичам Русия и щом от санкциите икономиката и се е "засилила", предлагам да ги направим още по-големи. Да им е още по-добре на "братята" ....Ако обаче не им понася толкова силна икономика, винаги можем да ми пратим видни икономисти като РУмен Гечев или оня пишман шпион, още енергетик, Таско Ерменков.

71

Калеко Алеко

преди 4 години

Товарищ Радев да наложи вето на решението иначе ще излезе че е излъгал избирателите си ... Нали с това обещание дойде на Власт, че ще отпаднат санкциите с/у Матушката ... Освен това обеща че ще с_Т_имулира европейското развитие на България, като съзнателно или не, в първата си реч пропусна буквичката "Т"

70

пенсионер от БСП

преди 4 години

Ще подкрепя опозицията когато изпратят децата си от Америка да учат в Русия .Половината от мамите и татенцата от БСП са изучили там приети с привилегии .

69

Калеко Алеко

преди 4 години

Едно си баба знае едно си бае ... раССия та раССия, тая пъпна връв няма да се скъса, дано поне от Банкомата в руското посолство да им плащат в долари и евра, а не в рубли ... На другарете им е ясно, че ако не дойдат "братушките" им с танковете, трудно ще се докопат до Заветната Власт ... !!!

68

Като върнат Крим

преди 4 години

И платят репарации на УкрайнаМоже и да помислимДотогава ще охлаждате таратора