40

ай сиктер

преди 4 години

Фронтекс също като Меркел и Ердоган са ТРАФИКАНТИ на "бежанци".

39

Анонимен

преди 4 години

Еврокомисарят по миграцията бил грък, не знаех.

38

КРАЙ

преди 4 години

РЕКЕТА НА ПУТИН, АСАД И ЕРДОГАН, СВЪРШИ!ГЪРЦИТЕ РАЗПОЛОЖИХА ТЕЖКА ВОЕННА ТЕХНИКА И ВОЙСКИ ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ СРЕЩУ МИГРАЦИЯТА.БЪЛГАРИЯ ГОТОВА ДА НАПАРВИ. СЪЩОТО!

37

анонимен

преди 4 години

Мигрантската драма ще приключи когато се спрат тези щедри и безкрайни доживотни помощи. Да се спират не само за емигранти, но и всякакви тарикати, защото работа има колкото искате, не сме стигнали още супертехнологии, които да ни осигуряват безметежен живот! Не разбрахте ли, че повечето са икономически емигранти и че не трябва да се стреля, защото това води до други непредвидими последствия!

36

анонимен

преди 4 години

Нещо не ми харесва с това, че се натискат да ни дават помощи - явно никой не ги иска и ще се мъчат да ни ги натресат на нас. Наистина жалко за хората, но пуснем ли ги, следват още милиони от където ви дойде наум!

35

4321

преди 4 години

Да направят една мобилизация да ни развържат ръцете и ви казвам ще се спрът чак в ЮАР...

34

1234

преди 4 години

Кои са тия фронтекс? Защо съществуват изобщо? Изземване функции на национални правителства, скъпа и неефективна структура, те някакви юроченгета ли са? Когато граничар изпразни 3 пълнителя и това се излъчи по новините, е тогава мигрантската драма ще приключи.

33

Анонимен

преди 4 години

Фронтекс изпраща наблюдатели, не подкрепление, да гледат нашите да не застрелят случайно някое мюсли

32

Анонимен

преди 4 години

Пращайте за Афганистан. Там настъпи демокрация. Тръмп подписа договора.И без това половината са афганистанци.

31

postradal pasi

преди 4 години

До ЕРНАН КОРТЕС Ех вие испанците сте от скоро преди това българите ви направиха държава а вие прекръстихте и изтрихте истината за да се дуете сега но не само вие постъпихте така а и цяла Европа но идва видов ден...

30

Анонимен

преди 4 години

бежанците са предимно азиятци и африканци и кюрди от арабите палестинци

29

Вафла

преди 4 години

Като не ги искат да дойдат у нас. Сирийците са интелигентен народ и са били добре преди.

28

Анонимен

преди 4 години

Фронтекс само помагат на бежанците да влизат,а не да ги спират,Фронтекс бяха покрай Италия и сега в Италия е ад от бежанци!Да им дадат вода с добавка за безплодие.

27

Анонимен

преди 4 години

Тоя път на сюлейман безумний няма да му мине номера да шантажира и рекетира. Време е Европа да му резне феса.

26

MaйMyнaтa

преди 4 години

Агенция значи...европейска ?!Абе, и на вас да ви *** мaйкaтa

25

MaйMyнaтa

преди 4 години

Кви са тия Фронтекс бе, нещо са ми познати от некъде

24

Анонимен

преди 4 години

Требва по един нагорещен до червено Пуялник в занника на арабите и после да ги пуснат да бягат ОБРАТНО към Саудитска Арабия с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Османа Ага през 1865 г.. И другите като ги видят, също ще избягат обратно.

23

1

преди 4 години

<html><body>Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямсити трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в някаква религия-зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии..

22

2

преди 4 години

<html><body>Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през *** и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

21

Точно

преди 4 години

Всички бежанци трябва да се разпределят между турция и русия, това са двете страни дефакто воюващи в сирия