70

Анонимен

преди 4 години

Гръцката гранична полиция използва сълзотворен газ и шокови гранати в събота, за да предотврати влизането на мигранти в страната.Евала на гърчолята! Комшу, тия ако опитат пак - сменете сълзотворния газ със зарин! Гаранция че поне три години ще заобикалят Гърция през Португалия.

69

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да ме убеди че това са бежанци! Това са мързеливци, искащи да живеят от помощи в Европа без да работят. Афганистанци, пакистанци и всякая ***. Няма сред тях свестни сириици. Войната в Сирия е отпреди 6-7 години. Оттогава доста от сирийците който са в Турция, и са се устроили и работят. Тия сега са вредна сг***н. Оправя ги само АК 7,62мм в достатъчно количество.

68

Не бързайте

преди 4 години

До AZТе и сега не са се втурнали да остават в БГ при спецпрокурорите на И.Г. с техния арест и оказвания терор на прокурорите върху жертвите. Но една няколкохилядна мигрантска тълпа може да дестабилизира държавата, а жестокостта на разправата на жандермеристите с нея ще предизвика много негативен отзвук в държавите от ЕС. Прокурорите хич няма да ги е еня, но премиерът може да си направи изводът какво означава това за кабинета.Скандалите с демонстративните арести вПловдив ни стигат за ЕСПЧ.

67

МИРО

преди 4 години

ВСЕКИ ОПИТ ЗА НЕЗАКОННО ПРОНИКВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПРЕДОТВРАТЕНО. ТОВА СА ХОРА С НЕДОКАЗАНА САМОЛИЧНОСТ ОПРЕДЕЛЕНО В ГОЛЕМИЯ СИ ПРОЦЕНТ НЕ СА БЕЖАНЦИ.КАКВИ СА ТЕ СИ ЗНАЯТ,В ПРАВОТО СИ СМЕ ДА НЕ ГИ ПРИЕМАМЕ В ДОМА СИ.ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ.НЕ ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ Е ЗАЛЯЛА ОТ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ НА ЗОМБИРАНИ ФАНАТИЦИ!

66

БМБ

преди 4 години

Гръцките спецчасти отбиват наплива на мигрантите със сълзотворен газ и димни гранати. Те няма да позволят тези хиляди "скакалци" да нахлуят в Гърция, където агите искат да ги ориентират с цел да съсипят икономиката на държавата и да предизвикат безредие и хаос. Не смятате ли, че на тези запътили се на всяка цена към Германия хора ще се преориентират към БГ? Те се в триъгълника на границите на БГ, Гърция и Турция. Един заход и тази тълпа като нищо може да нахлуе през телената мрежа в БГ...

65

АНОНИМНА

преди 4 години

ОСВЕН ДА ИМ СЕ ВЪЗХИТИТЕЛНО КАКВО ДРУГО ДА КАЖЕМ?

64

Да се поклоним!

преди 4 години

Поклонете се на Бойко !Целунете бомбетата на неговите опинци!П кажете Вожде,към светли бъднини води ни!

63

AZ

преди 4 години

До Наблюдател------------------------------------Навремето границите се пазеха за да не избяга народът от светлия комунизъм навън.Не че някой се беше втурнал да идва у нас.

62

Анонимен

преди 4 години

Едно време стреляха .Северна Корея още стреля.Те не биха допуснали тия.. да прибарят на километър то границата ми

61

Ива

преди 4 години

НЕ СА "бежанци" - в ТУРЦИЯ няма война... международното право казва кой е "бежанец"Това са инвазатори - биомаса използване като оръжие да дестабилизира Европа

60

Анонимен

преди 4 години

Гърци имате ли ***

59

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с Динко? Отнема ли го? Трябва да го назначат за Върховен Координатор по Охрана на Границата.

58

Видял

преди 4 години

Абе какво пазят гърците,като цялата им държава е залята с мигранти?Атина е станала като Исламабад.

57

kkk

преди 4 години

Руснаците и Турците се бият там,да си прибират бежанците!Няма ли кой да им го каже!?

56

тя

преди 4 години

Преди 10 ноември имахме силна армия , която сега ни е нужна , но само можем да въздишаме по доброто старо време !

55

Анонимен

преди 4 години

Тези мигранти са страшна напаст!

54

Анонимен

преди 4 години

Да ги почват с бойни патрони. Ние не сме градили държава хилядолетия заради тях.

53

Анонимен

преди 4 години

Ние ще ги спираме с голи задни части!

52

Всички

преди 4 години

се подиграваме на гърците,че са мързеливи и хитри,но ето как си пазят границата.Но те имат армия и са националисти,а тук нито армия,нито сме националисти.България,е най-зле от целият Балкански полуостров,нищо че сме вече 13-та година в ЕС.Цял ден,ни облъчват с герберастка пропаганда,но реално Държавата отдавна е закрита.Само София,Варна и донякъде Бургас,още държат Държавата,ако и те западнат край.

51

С тая деморация

преди 4 години

И Гърция и България ще станат джамахирии за нула време,ама така е като всички станахме трансджендъри И посрещаме псевдо бежанците усмихнати и леко понаведени ....