98

Май че не е така

преди 4 години

Всичко зависи от ситуацията в Идлиб - ако рашъните решат да дадат генерално сражение на агите там, а съдейки по руските публикации ( напр.Независимая газета) от последните 2 дни май че това се очертава. Ердоган няма да има нищо против да пусне парата през свирката на локомотива. Казано с други думи - да напълни Балканския полуостров с бежанци и мигранти. Тогава каква ще я мътим? НАТО няма да се осмели да атакува руснаците, а последните отдавна горят от желание да дадат генерално сражение.

97

анонимен

преди 4 години

Извинявайте - гражданска война, те не че има разлика.....

96

анонимен

преди 4 години

Моля някой по-компетентен от мен /без ирония/ да ми обясни защо като това е гражданска вой защо не ги оставят да се трепят на воля докато някой победи? То не бе САЩ, не бе Русия, сега Турция и тъй докога? А накрая - Европа имала задължения - хуманни и темподобни бръщолевения?

95

Сакън, не!

преди 4 години

Засега Ердоган не е пуснал пълчищата мигранти в България. Не от любов към Б.Б. или от страх от спецпрокурорите на Гешев, а просто изчаква подходящия момент. Тогава не само бегълци, нищо чудно и танкове да пусне да се поразходят из Странджа. За разлика от българските Т-72, които нямат гориво,както спомена И.Г., агите имат нафта. Колко му е да сплашат БГ-Падишаха. И нас да ни орезилят...

94

Анонимен

преди 4 години

Диктатор бил, тиkва бил. А като ви дойде зора всички бягате при баце да ви оправя. Що не бягате при президента?

93

:))

преди 4 години

До герберДо гробокопача. Ами така е, безсилието на интелекта да направи умен коментар, ражда обиди, гадости и глу.пости.-----------Интелект при гербер?! Странно! Изгонихте 3 мил. българи похарчихте парите - празни приказки ядене пиене екскурзии Герб кой ви излъга? Има обективни тестове като не същото за което е за шофьори на джипката!

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104Едно време не успяха да промият толкова мозъците на населението, на вас как успяха бе герберасти да го сторят!!???

91

Анонимен

преди 4 години

Хахахах тикво-месия!!!

90

Анонимен

преди 4 години

До 100. Нито е жалък, нито е трагичен. Велик е, защото се оправя с хиляди неща.

89

Анонимен

преди 4 години

Като падне, долната му челюст ще увисне повече и от на Живков навремето! Колкото по-високо хвърчиш, толкова по лошо се сгромолясваш. Ама сам си го прави.

88

Анонимен

преди 4 години

С ей такива "приятели" врагове не ти трябват! боко си мисли, че ердоган го има за нещо ли!!!?

87

факти

преди 4 години

Путин е виновен за бежанската вълна. Ердоган да праща бежанците към Русия, а не към Гърция и Бойковия вилает.

86

Дипломатично

преди 4 години

Ердоган да се изтегли от Сирия. Той няма друг ход. Само иска да излезе, че ЕС му оказва натиск, за да не се изложи пред домашната публика.

85

ъцз

преди 4 години

Ердоган праща мигрантите към границата с Гърция Бокича отчита едни пари на султана покрай един бизнес на Киро гела то и за тва бокича и султата са си така близки и боко не пропуска момент да му се помоли за нещо

84

Тонката

преди 4 години

В следващата си реч на 3ти Март президент Радев сигурно ще пожелае на Българите повече Корона вирус и повече мигранти,защото ГЕРБ управлява:):):):):)Веселба да става бе другариииииии:):):):)Аз лично да ви кажа честно,че по времето на тройната коалиция(ламя)бех си най-добре:):):)Е тогавая по времето на БСП,Цара и ДПС така яко се накрадохме,че нема изхарчване:):):):)

83

мак

преди 4 години

Нали нашичкият по-рано беше притеснен, какво се извърта? Или вярва на тайпи, който го увери, че няма заплаха? И откъде знае, че заплаха няма, като към границата идват хиляди, които нямат какво да губят и са уверени, че законите са на тяхна страна и всички са им длъжни?

82

ъцз

преди 4 години

боко стига си се молил на ердоган за всичко... ердоган с изнвазивната политика която води ще го издуха и то много...

81

Анонимен

преди 4 години

До Тежка цензураколко пъти да ви кажат, че това е претоплена манджа? Вярно е, че каквото каже Партията, това е. Испанците са много учудени, че водят такова разследване. Стига сте вярвали на глупости. И после човек се чуди "Защо толкова години тия капyти са вярвали сляпо на партията и сме гниели при комунизма?"Ей, не могат да ви уврат закостенелите комунмозъци и това си е.

80

Байфидан

преди 4 години

Браво на Борисов. Велик е!

79

гербер

преди 4 години

До гробокопача. Ами така е, безсилието на интелекта да направи умен коментар, ражда обиди, гадости и глу.пости.