13

леля Пена

преди 4 години

Докато ни хвърляте прях в очите с кокошкарски истории,Доган изкупува държавата.Защо се правите,уважаеми борци срещу корупциятя, че не виждате или ви се носят шалвари?

12

беднотийка

преди 4 години

едно тролше виждам само клика минусчета доле в коментарите

11

Ситуацията е...

преди 4 години

Очевидно спецпрокурорите на Каскета пробват Каракачана на издръжливост на натиск. Той и Ревизоро са достатъчно обтекаеми,същото в по-голяма степен важи за депутатите на ВМРО.ББ и Пеевски не отчитат факта, че спецпрокурорите са неконтролируеми и нищо чудно "войводите" в ЮЗ България да скочат.Тогава ситуацията става напрегната и ще се наложи ГЕРБ да извикат агите на помощ.Само че зад последните стои Ердоган и ако ИГ не се усети,е достатъчно турските войски само един ден да минат по пътя на дедите

10

Наблюдател

преди 4 години

За ВМРО дилемата е напускане на кабинета ББ или позор. Спецпрокуроррите ги орезилиха, постъпвайки с техните кадри от Напоителни системи, Басейнова дирекция и обл.координатор не като с професионалисти, а като с членове на ОПГ. Познавайки нрава и алчността за власт на Ревизоро и Каракачанов нищо чудно днес утре те да свалят гащите и от ГЕРБ да ги "оправят" на публично място. За такава глава - такъв бръснач.

9

ВМРО

преди 4 години

Абе всички ли сме мафиоти.къде си би шкембе да на защитиш.

8

Анонимен

преди 4 години

Е няма изненада тук, напълно нормално ежедневие

7

Дрогар

преди 4 години

Вие оставете промилите. Тях повече ги интересува доставките на субстанции как вървят.

6

Бобо

преди 4 години

Медиите пишат, чЯвно Шиши и Тиквата са решили да покажат на пАтреотите кой е шефа и са казали "дръж" на Каскета.

5

Анонимен

преди 4 години

Още един професионален патриот. Един корумпиран, друг с 1,5 промила. А паспортите на "българи" от Близкия и Далечния Изток кой ще продава?

4

Loyko

преди 4 години

Какво означава ВМРО...? Това ми изглежда като етническа партия. Сбирщина от ченгета ,които разграбиха чужда собственост...македонски домове и всичко съградено с дарения.Борбата за Независима Македония свърши отдавна...

3

Винпром

преди 4 години

На колко промила е бил? "Войводите" са наши почетни членове, не ги закачайте.

2

Ястребителят

преди 4 години

Корупция в буллгаристан?!!! Хайде бе! Това шега ли е?!

1

Слугата Джеймс

преди 4 години

Патриоти сър!