13

АГЕНТ ТЕНЕВ

преди 4 години

ВРАТАТА НА ХЛАДИЛНИКА ДА Е ОБЪРНАТА КЪМ СТЕНАТА........ТОВА Е....

12

Анонимен

преди 4 години

Промитите, болномозъчни сАпотненци, в тинейджърска възраст продължават да ме именуват "Видка", като любовницата на един от съквартирантите ми в чужбина.Въпросния Красимир, от ро-мски произход, наистина ходеше с Видка - с български произход. Беше си записал половите актове в едър план и си ги гледаше отвреме- навреме, без да се притеснява, че в стаята има други хора - дъщеря му, напримир!Тази Видка е доста "по-тъмна на цвят".

11

Анонимен

преди 4 години

Тренираш-не тренираш, пак запълваш трапа.

10

Анонимен

преди 4 години

"Тренирайте повече" става само на млади години. Стани на 50-60 и да те видя как ще тренираш повече, че даже и на 40.

9

Колю Джамбаза

преди 4 години

Яжте по-малко и тренирайте повече за отрицателен енергиен баланс. Другото е бошлаф.

8

Анонимен

преди 4 години

Почти всички спортисти, като спрат с тренировките, веднага качват много килограми. Организмът им е свикнал, че тренировките гълтат много и продължава да работи сякаш продължават да тренират. Те се опитват с много малко ядене да не качват много килограми, но не става. Едно е организмът ти да си мисли, че тренираш по 4-8 часа на ден, съвсем друго е наистина да го правиш. За някои имбeцили това са тюфляци.

7

До 6 Кросфотчо

преди 4 години

Ако можеше да осъзнаеш колко си далеч от истината, щеше да се гръмнеш.

6

До 3

преди 4 години

Драги ми смехурко, първо български се пише с малка буква, второ- не е с пълен член в глупавото изречение, което си написал. Да не говорим, че е и невярно. Мерси. Марш в трети клас!

5

Кросфотчо

преди 4 години

При тюфлека винаги е по лесно да свали повече килограми,но го мързи и и за това е *** . Мазни баници и пица на парче с много майонеза и кетчуп,нали е безплатна.

4

Анонимен

преди 4 години

Престанете да пишете глупости !!Отслабване с един килограм на 40кг тегло е едно а на 150кг тегло е съвсем друго.Аман от АМАТЬОРИ-весникари.

3

Киро Х

преди 4 години

В Българският език килограмите не се губят, а се свалят! Нивото ви е катастрофално ниско.

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо вярно.С колко ще отслабне на седмица си зависи от конкретният човек. Примерно, човек който тежи 200-300 кг, съвсем спокойно между да отслабва по няколко килограма на ден, но ако тежи примерно 75 кг при ръст 180 см, 1 кг на седмица може и да е много. При надебеляли хора, първите дни се отслабва много бързо, а после доста бавно.

1

АнонимеН

преди 4 години

БИЛКАТА ГЛОГ ЛИСТА И ЦВЯТ АКО Я ПИЕТЕ ЩЕ СМЪКВАТЕ ПО 1-2 КИЛОГРАМА НА МЕСЕЦПИЕ СЕ ПО 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА НА ДЕН СВАРЕНА 5 МИНУТИ ВЪВ ВОДА ЦЕЛТА Е ДА ОСТАНАТ 100 МЛ ТЕЧНОСТ КОЯТО ДА ИЗПИЕТЕ!!!ПРОВЕРЕНО И ИЗПИТАНО!