14

ТИРЕ е нов отбор

преди 4 години

Ето какво пише заместник-председателят на ДК към ФИФА в своето решение, публикувано на 13 февруари 2020 г. що се касае до част от защитната теза на ЦСКА-София:С кореспонденция от 17 септември 2019 г. новият клуб предостави своята позиция, която може да бъде обобщена, както следва:1. Новият Клуб заяви, че няма юридическа, финансова или организационна връзка между юридическото лице на бившия клуб ПФК ЦСКА АД и новия ПФК ЦСКА-София ЕАД.2. По-специално, новият Клуб посочва, че е правоприемник на клуба Литекс Ловеч и дава следните обяснения:

13

Анонимен

преди 4 години

Иначе ако ФИФА изхвърлят България от международните турнири, това би било прекрасно. - Ще ни спестят пари- Ще ни спестят срама и унижението да падаме Косово или от Сиера Леоне.

12

до странно

преди 4 години

Нищо странно няма. Винаги са си били *** и тарикати, а сега се надушиха като крaстави магарета и с най-големия измeкяр в българския "бизнес" - микренското джyдже. Няма как да търсиш достойнство във фенове, чиито отбор е създаден с указ на БКП.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако това е логиката, значи трябва да се платят и дълговете към държавата. Но за съжаление всички знаем, че на премиера Борисов темата футбол му е присърце и той обожава да дава парите на данъкоплатците за футбол (стадиони, толериране на неплащането на данъци, дървавни компании като спонсори) и да рекетира частни компании да спонсорират футболни отбори. Така че по-скоро отново ще бъдат опростени дългове за сметка на пенсионерите, на образованието и на здравеопазването.

10

ЦСКА

преди 4 години

Тоя съд да пише 31 титли на ЦСКА + 4 от Литекс = 35 титли. Тогава да искат пари.

9

логично

преди 4 години

Ако цска бъде признат за наследник на ЦСКА с титлите му и плати на сПроклел е длъжен да плати и 50 млн. на българския народ.

8

странно

преди 4 години

Интересно , как в такива дела , ГГ и компания настояват , показват документи , цялата им защита е , че ЦСКА-София е преместеният отбор на Литекс А у нас , обясняват обратното - че ЦСКА-София е автентичният ЦСКА . Броят си по 31 титли и т.н странна работа

7

но

преди 4 години

До АнонимеН 4 Това решение е на съд към ФИФА , не му знам точното наименование

6

lol

преди 4 години

Любопитното, което странно заще не е споменато в статията, е че адвокатите на ЦС*КА-то, са настоявали, че дружеството е наследник на Литекс, а не на ЦС*КА :D ко прайм са припоци?

5

виж ти

преди 4 години

хах, припознаването носело и негативи

4

АнонимеН

преди 4 години

ИЗЛИЗА, ЧЕ КАТО ФАЛИРА ЛЕВСКИ НОВОТО ЛЕВСКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СТАРОТО ЛЕВСКИ :DПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ЗНАЧИ КАТО ФАЛИРА ЕДИН ЗАВОД И НОВИЯ СОБСТВЕНИК НА ФАЛИРАЛАТА МАРКА Е БЛЪЖЕН ДА ПЛАТИ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ФАЛИРАЛИЯ ЗАВОД!!!ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!!!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕСТЪПЕН СЪД ИМАМЕ!!!

3

vlady

преди 4 години

ЦСКА следва да обжалва пред католикос Карекин II Нерсисян, върховен патриарх на всички арменци.

2

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!СЕГА ВСИЧКИ КРЕДИТОРИ НА БИВШОТО ЦСКА ЩЕ ИСКАТ ДА ИМ СЕ ПЛАТИ ОТ НОВОТО ЦСКА!!!ЯСНО Е, ЧЕ СИ Е ПЛАТИЛ НА НАШИЯ СЪД ЗА ДА ОТСЪДЯТ В НЕГОВА ПОЛЗА!!!АБСОЛЮТНО ПРЕСТЪПНО РЕШЕНИЕ НА СЪДА!

1

Анонимен

преди 4 години

Нали уж нямаше вече ЦСКА. Нали УЕФА казала, че ЦСКА не съществува.