281

Анонимен

преди 4 години

Да мрът и Турци и сирийци. Когато тия умират, Българя РАСТЕ... Трябва НАТО и Русия да избомбят и изтребят Ислямските змии- в Турци, както АЛчните японци в Хирошима и Нагасаки през 1945 г, за да не се занимваме повече с тия гадове. Останалите да бягат обратно към Саудитса Арабия с РАЗПРАНИ гъззове като Осман Ага през 1865 г

280

нежен софиянец

преди 4 години

Добре дошли мили бежинци. Нии ва очакваме и обичами

279

Анонимен

преди 4 години

Турция е агресор в Сирия..................още много бий ще яде аскера на Ердоган-султан от армията на Асад и от кюрдите!!!

278

Анонимен

преди 4 години

Сърдете се на баба Меркел и на Макарона..................селяни прости!!!

277

Анонимен

преди 4 години

Европа ще бъде унищожена от глобалисти и либерали.................добро утро, селяни прости!!!

276

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни нито мигрантите, нито Турция, нито Сирия, нито Русия...................виновни са западнаците, защото те разпалиха войните в Близкия Изток..............сега да приемат бежанците и да ги хранят.................Англия, Франция, Германия и всички западни държави!!!

275

Solar Power

преди 4 години

Предлагам Амон Ра да напише заедно с Горанов Наредба 19. Те сами ще избягат :)

274

Анонимен

преди 4 години

стига с тая американо-турска пропагандасирия и идлиб нямат никаква връзка с мигрантите на границатаосвен ако не са точно ислямистите които ги спасяват от идлиб за да ги насочат в европатази вечер казаха и показаха по телевизията бежанците не са никакви сирийции преимуществено са млади мъже за 24 часа стигнаха от идлиб до границатаелка зел.ка пак пробутва опорните точки - сирия е виновна че си защитава териториятаутре ако им кефне да преминат нашата граница какво американците ли ще ни помо

273

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЕВРОПА--ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!НЯМА ВЕЧЕ МЯСТО ЗА ДЖАГАТАЙЦИТЕ ОТ АЗИЯ!МАРШ ПРИ АСАД , ВЪШЛЯРИ ....ТАМ Е РУСКИЯ РАЙ!

272

Ива

преди 4 години

НЕ СА "бежанци" - в ТУРЦИЯ няма война... международното право казва кой е "бежанец"Това са инвазатори - биомаса използване като оръжие да дестабилизира Европа

271

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам какви са подстригани, облечени, натъкмени, с айфончета, ухилени и щастливи, само ми е на ума, че тва са хора преживели военни действия....

270

179

преди 4 години

Като дойдат да им направят един палатков лагер в центъра на София. Там им е мястото. Колкото се може по-близо до Народното събрание.

269

нАПРЕД В АТАКА

преди 4 години

На магистрала Тракия е забелязан зелен ЗИЛ-131,може би военнен,управляван от Ачо Джендербаски с 3.5 промила в кръвта а до него шефа му Шкембе войвода със синя каска на главата и жълта торбичка с червен надпис в ръката.Под изгнилия брезент има още велики войни-командоси. На бежанците им е спукана работата. НО ПАСАРАН!

268

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

НЯМА ТАКОВА РЕШЕНИЕ НА ТУРЦИЯ!ТОВА СА ЛЕВИЧАРСКИ ЛЪЖИ И ФЕЙК -НОВИНИ!КОЛКОТО ДО БЪЛГАРИЯ---ВИНАГИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ С КОМШИЙТЕ !ЕРДО--НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ПОСТРАДАТ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ!НИЕ ВЯРВАМЕ НА ЕРДО!!!!!!

267

Анонимен

преди 4 години

Какво прави Ердоган във Сирия..

266

Анонимен

преди 4 години

Твърде щастливи са, да не би да отиват към инсинератора в Бобов Дол? Мислех, че се приключи с горенето на отпадъци.

265

Анонимен

преди 4 години

Трябва да махнат турския Шпионин- Халид Аптарман дето дал подкуп на Борисов да стане Шеф на РПУ в Бургас. После ДИнко, Перата и Михаил ЦОнков ( дето гърмя по турски бракониери) ще изгонят Алчните Ислямски змии.

264

Анонимен

преди 4 години

Ето защо опразниха България - бежанците ще получават документ, че са влезли у нас, после ще ни ги връщат от Германия, понеже са регистрирани тук.

263

Анонимен

преди 4 години

Боко отчита справяне с мигрантите по границата ни,защо те просто не искат и да чуят,каква мизерия ги очаква в родината му.

262

Анонимен

преди 4 години

Камикадзетата идат.