14

PV

преди 4 години

Стратегията на Пулев е да се опита да искара пълни 12 рунда и да бие по точки. За това не иска мача да е в Англия защото по правилник тримата съдии ще са трима англичани. Иначе много говори как иска да има много Българи в публиката , след България , мястото на което би имали най-много българи е именно Лондон .

13

Анонимен

преди 4 години

До селчоградски легенди са това, ако не вярваш отваряш google и се убеждаваш сам

12

Тато

преди 4 години

Браво! Това е една от малкото разумни постъпки на Пульо. Надявам се да тренира сериозно и да обнови изцяло стила си, защото е плачевен. Трябва му повече агресия, експлозия, стабилен гард, подвижност и да е по-настъпателен. Не на последно място - да работи по завършващите удари. Да може да нокаутира...Въобщее коренно преосмисляме на цялостната композиция.

11

K.Bara

преди 4 години

Пулев да деби Антончо по ъглите. После един прав в носа и Антончо вместо да тича ще пълзи по ринга. Пулев може първо да го уплаши. Щото Антончо всяка нощ го преследват стотици Анди-Руизовци и е целия в съмнения и догатки. Пулев че го бие бързо. 5 рунда максимум.

10

шулев

преди 4 години

хаха тоя е толкова боксьор колкото аз съм физик

9

Анонимен

преди 4 години

Щом ВМРО му връчиха пагоните ясна работата.Не става.

8

Анонимен

преди 4 години

А за парите разбраха ли се? Шото ако му дадат исканите 7 милки според мен и в хола на Джошуа ще е готов да се бие.

7

селчо

преди 4 години

Може ли някой софиянец да каже Пулеви роми ли са ? Ако са от наше село всички ги знам, ама софиянци не...

6

Анонимен

преди 4 години

И целия този цирк за половин рунд. Където и да се играе мача, единственото, което може да постигне Пулев е да подобри рекорда на Стефка Костадинова 209 см. фоусбъри....Ако Джошуа позволи мача да продължи по-дълго, то ще е под натиска на рекламодателите...

5

miko

преди 4 години

Нали уж *** щеше да го пребива пред собствената му публика?!Сега не искал да е във Великобритания.Тей да му се невиди, голем страх.

4

Анонимен

преди 4 години

do 1 Ти не разбра ли че на Пулев мозъка след пребиването от Кличко е трайно увреден и не знае какво говори през ден. То не бяха Сушита, то не беше белмекен, то не беше американска виза, то не беше това че нямало значение къде ще се бие за него....Просто Кличко го направи мозъчен инвалид за съжаление.

3

Митко Павлов

преди 4 години

Пулев и екипът му имат абсолютно право на претенции мачът да се състои извън ВБ, все пак и керемидите бият в чуждо село. ...а всеки достоен Българин, дори и да не харесва бокса, като спорт и по специално Пулев, да не му е на сърце е редно да го подкрепи или поне да замълчи, заради стремежа, хъса и всеотдайността му към Българския флаг. Половината го плюят, но когато спечели, първи тичат на терминала да го посрещнат. Много се измятаме като народ, ама много. Успех!

2

Анонимен

преди 4 години

Той въобще не иска да се бие, защото е чисто и просто един Страхливец. Предния път се оправда с травма в рамото, сега с мястото.....

1

Анонимен

преди 4 години

Нали му беше все тая на нашия къде ще се бият , сега пък имал претенции ????