7

Анонимен

преди 4 години

До 6.. А ако ти си човек с възможности. И на баба ти.Трябва да се Боян инжекции.Познсй кога ще дойде при нея " личният" и лекар!-:) Таман никога! И каква ще е съответната ти реакция и действие?! Ами САМ трябва да я заведеш. А само това ли? Хайде не се изказвай неподготвен !

6

Анонимен

преди 4 години

Ем, честито пичове! Едно е да си мед сестра, друго е да си лекар. Сега горе-долу ги приравняват.Ама като ви окепазят - една отговорност носи лекар... мед сестра нищо не носи, щото няма образованието да носи... Ликуй народе, скоро да ги приравним всичките и с знахарите и чекръкчиите, хахахаха. После да мине един вирус да ни заличи, че да се свършва с тая пародия.

5

българин

преди 4 години

Моля? Нима това до сега не е било възможно? И едва след 30 г едва сега се допуска? Значи за това само " лекарската гилдия" стана милионери през тия 30 г след 1989 г! Ами нямам думи! " Демокрация" Ама Не съвсем!

4

бледоликия

преди 4 години

Боко каза, че сме добре. Това е поредното доказателство колко сме "добре".

3

Анонимен

преди 4 години

Приватизацията на Здравната каса не мина. Лобистите имат нов номер за приватизация на болниците.Всеки ден циркови номера на лобисти.

2

Анонимен

преди 4 години

Поредният опит за кражба на държавните и общински болници. Връщаме се към бабуването и врачуването. Лекари не ни трябват.

1

anon

преди 4 години

само това ни трябва- бездарни лекари ударили го на печалбарство до сега ни лекуваха- сега ще ни пускат и на мед сестрите да ни "лекуват" (стрижат)...