11

умник

преди 4 години

Професорът вече развя белвия байрак.

10

Анонимен

преди 4 години

Само срещу едно няма да бъде намерена никога ваксина- тъпотата.

9

Gdhd

преди 4 години

Айде, стига сте писали глупости. Професорът е страхотен човек. Преди години велики пловдивски професори не можаха да ми разчетат генетичните изследвания, а само той и екипа му ми помогнаха. Яжте алкална храна, витамини, течности и да се КЪПЕТЕ поне 2 пъти седмично.

8

СЗО

преди 4 години

няма нищо случайно, че в момента шеф на Световната Здравна Организация е Комунист, член на НародоОсвободителната Революционна Червена Армия на Етиопия - убивал хора, мечтаещ за Коми Диктатура над Цялата планета. това е биографията на д.р Тедрос! Вместо да е в затвора осъден от Межданароден Трибунал, той е шеф на СЗО и направи всичко възможно, заразата да стигне всяка държава, в която по план трябва да бъде Комунистическа диктатура и Китайско Р0бство!

7

Анонимен

преди 4 години

Който знае вече е ваксиниран. Ама е само за яката класа ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Баси гадния ...

5

до 5

преди 4 години

Чакаха до сега, щото видяха, че Тръмп не само печели в момента, ами печели и 2-ри мандат и това беше единственият останал ход Комунистите от Брюксел, да наложат Комунистческа Диктатура над Свободният Свят. САЩ още кога ЕС построява лабораторията в Ухан е трябвало да нападнат и ЕС и Китай! Сега вече е късно!!

4

ЧумоПроказа Китай

преди 4 години

няма нищо Естествено в Китайската БелоДробна ПроказоЧума от Ухан - СуперВируса - Супер Био Оръжието на Червената Армия на Комунистие от Пекин. Пуснаха го първо върху себе си, за да останат само Комунистите с Имунитет и сега чакат като Европа се срине, Червената Армия идва и Европа ще бъде под Комунистическа Окупация и Китайско Р0бство. Плана е добре координиран с ЕС, щото никоя медия не ви казва, че Военната Лаборатория в Ухан е построено от ЕС!

3

Анонимен

преди 4 години

Е и без да съм професор и без да ми плащат ще ви кажа че няма как да ни подмине ...Небето е синьо, амам от професори и от експерти

2

Анонимен

преди 4 години

А има и друго обяснение. През нас вече е минал.

1

гербисто-патриот

преди 4 години

Нека да не се дърпаме и да приемем евродействителността, че коронавирусът има почва у нас. Не е страшно и ние да се присъединим към еврообщността и да приемем нормално вируса, след като той вече пуска корени в ЕС. Това е нещо нормално, няма нужда да се противопоставяме на прогреса.