10

Анонимен

преди 4 години

ПЕНКО, какво значи "държавни"? Нали нашите бяха държавни....уж. И се оказа че пак служиха и след това се окрадоха от ако не симитите, то от родните куманярски фъ.шкииНали видяхме как се изродиха "държавните" неща. Че се оказа и по-лошо от "частните"

9

Анонимен

преди 4 години

Паниката е заради вероятните загуби, които ще понесат "играчите", не че са се загрижили за хората.

8

Анонимен

преди 4 години

Паника тук паника там, докога ще говорим само за паники? Не се ли намери някой който да върши полезна работа, тоест да изследва причинителя и да се мъчи спешно да намери лечение, а някой да ни осведоми че се върши подобно нещо. Защо заразата продължава? Защо Китай и Италия не са под карантина? Защо има движение на хора от заразените към незаразените райони? Защото е честно всички да се заразим ли? Няма да се учудя ако някой наистина мисли така. защото ние сме си такива.

7

Анонимен

преди 4 години

Една бележчица: Северна Ирландия не е суверенна държава, а е част от Обединеното Кралство (UK).

6

ПЕНКО

преди 4 години

ДВАТА ВИДА БОРСИ НЕ СА ЛИ ЦИОНИСТКА ИЗМИШЛЬОТИНА -С ЦЕЛ ДА ВЛАСТВАТ ЧРЕЗ ДОЛАРА ??? АКО ВСИЧКИ БАНКИ СА САМО ДЪРЖАВНИ - СЕМИТИТЕ ОТИВАТ НА *** !!! ЛИЧНИ СМЕТКИ ДА - ЧАСТНИ БАНКИ -НЕ !!! СТОЙНОСТИТЕ НА ЕКВИВАЛЕНТИТЕ НАРЕЧЕНИ ПАРИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ОТ ЕЖЕМИНУТНАТА РАБОТА НА ТРУДЕЩЕТЕ СЕ- ВЪВ ВСЯКЯКВА ФОРМА !!!!!!!!!! ВСЕКИМУ СПОРЕД ПРИНОСА !!!!!! А ПРИ КОМУНИЗМА Е" НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА И НУЖДИТЕ " - ДА ХИМЕРА Е ,НО ПОСОКА И ЦЕЛ !!!!!!!!!!!

5

Mdaa..

преди 4 години

Теглете си парите..

4

Хан Тервел

преди 4 години

Всичко е по сценарий...и всеки път едно и също: борсите се сриват, следва рецесия от нея пък се излиза с война и т.н

3

Анонимен

преди 4 години

Борсите си се сриват, вносът и износът в световни мащаби е смазан, зараждат се военни конфликти турция- Сирия- Русия, САЩ-Иран- Израел, Индия- Пакистан, храните са в дефицит, индустрията в Европа буквално спря, кризата в развитие общества е все по-видима! Така се налага нов световен ред! Дейвид Айк го е предрекъл/измислил да стане така!

2

Медиите

преди 4 години

Медиите предизвикват изкуствена криза с постоянното говорене за короната. Ще мине време и борсите ще се възстановят.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КУЛАТА ВАВИЛОНСКА ВЗЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОПУКВА