16

Анонимен

преди 4 години

ДемоНкрат = престъпник. А синчето му дето е било на заплата за $50к/месец в украинската Бурисма без да прави нищо, без никакво образование, без никакъв опит, без....нищо?Но за демоНкратичните отпадъци няма съд и присъда. До един са за затвора!

15

Анонимен

преди 4 години

Защото е пълно кoрумпe само в страни като България още е актуален мита колко честни били американците, а всъщност са родина на едни от най-големите мафиоти и престъпници и корупция има и там.

14

Пешо

преди 4 години

Остана ли някой да вярва на краварите?

13

Аз

преди 4 години

До стига беСериозно ли?! Изнудили са ни да купим F16, като са ни дали 1 милиард долара?! Не знаех това! Че ние сме били големи инати! Тридесет (или поне 20) години да отказваме 1 милиард долара! Аз не вярвам! Мисля, че си го изсмука от пръстите!

12

Пижо

преди 4 години

Да се готви Херо Мустафа!

11

стига бе

преди 4 години

Това е начинът на работа на американците. Те считат себе си за велики и незаменими, а другите са на Земята, за да им служат.Какво по-ясно от това Казах, че няма да получите 1 милиард (долара). Ако не уволните вашия генерален прокурор, няма да получите пари. И този *** син беше уволнен, припомни Джо Байдън"Само не се заблуждавайте, че това е само към Украйна. Сигурен съм, че и на нас така ни извиват ръцете.Така ни натрапиха да купим рисунки на Ф16 за милиарди, а Борисов знае срещу какво!

10

Анонимен

преди 4 години

Тръмп за пореден път доказа , че е голям играч. И сега вече ще падат главите на демонкратите, любители на гейщината , марсианците и социализма, тоест сощ. помощи.

9

Анонимен

преди 4 години

Дойде им акълът на украинците ама късно.

8

До Анонимен

преди 4 години

До АнонименОткъде знаеш? Или ти написа новината.

7

Анонимен

преди 4 години

Тръмп 2020, аз ще гласувам за него. Поздрави от Ню Йорк

6

Анонимен

преди 4 години

До 5:Ние сме бедни продажни плазмодии и се кланим само като ни погледнат. Просто жалка останка на една държава.Въпрос- защо направиха бюст на американски президент в парка? Защо? Така им наредиха иначе въобще не се вързва с нищо, нито е направил нито ще прави нещо за държавата.

5

Ха-ха

преди 4 години

Преизбирането на Тръмп е вече сигурно,Байдън е политически труп.

4

Поручик Ржевски

преди 4 години

Някога да сме имали главен прокурор, който има топки да започне разследване срещу американци за натиск и намеса в държавата?Гледам по другите държави има такива.

3

Поручик Ржевски

преди 4 години

Не мога да повярвам, че добрите сащаци правят такива неща. Фиктивни назначения, натиск, отравяне с живак?Мислех, че се борят за демокрация

2

Анонимен

преди 4 години

Натискът не беше само срещу бившия главен прокурор на Украйна Виктор Шокин. Джо Бидон постави ултиматум на укропския президент и правителство да свалят главния прокурор на страната Виктор Шокин от поста му, иначе нямало да получат обещаната пиндостанска парична помощ. Вината на главния прокурор на Украйна Виктор Шокин тогава се изразяваше в това, че се беше осмелил да води разследване срещу синчето на Джо Бидон.

1

Анонимен

преди 4 години

Джо Бiйдън бил признал за натиска, който е оказвал. Как да отрича като го има на запис? Сам разказва и се хвали как е навел укропите. Този запис е публичен.