9

Гошо

преди 4 години

Тоя коронавирусът не ще и той да влезе в идиотската ни държава като мигрантите.Само като чува тъпите указания и мерки на управниците и му става мъчно за нас.

8

Камен

преди 4 години

В Гърция ,Италия ,Румъния има коронавирус , България вируса я заобикаля

7

Анонимен

преди 4 години

мерцедеса на крематориумите е в Варна

6

Варна

преди 4 години

Що, Бойко като е американски слуга какво?

5

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев с голямата заплата от 11000 лева няма проблем, нщоправецът е осигурен!ИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ НА ГРИПЕНА, ЧЕ НАРОДЪТ МИЗЕРСТВА, НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ И ПАКЕТ СОЛ!ОСТАВКА НА КРЕМЪЛСКАТА СЛУГА!

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е асфалт да има и електоратът на Бойку ефенди да се лекува безплатно въпреки, че не плащат здравни. Сигурно даже престъпниците в затворите ще са по-защитени и обгрижвани от редовите плебеи, който трябва само да работят и да плащат данъци.

3

Имали

преди 4 години

пари в НОИ и Здравната Каса,за тези тестове?Защото Господаря от Банкя,каза че май в НОИ няма пари?Веднага,да се увеличат здравните вноски,също и пенсионните.Да се проведе събеседване с Кирил Домусчиев,дали работниците под карантина,да изплащат обещетение на работодателите си.

2

Магазинер

преди 4 години

Коронавирусът е ФАКТ!Зареждайте догоре кошниците с продукти, че ще свършат!

1

Анонимен

преди 4 години

"Михайлова допълни, че Инфекциозната болница във Варна разполага с 33 легла, като броят им може да бъде увеличен до 52."Трагикомедия, но Боко каза, че болници не ни трябват ги закри.