20

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да се сдобия с ВиК инвестиционните планове на нашата сграда, обаче такива няма. И какво означава да се сдобие с документацията, трябва ли да се изръси в НАГ с по 34 лв. на лист, за да ги разгледа?

19

Анонимен

преди 4 години

Айде тоя *** Алибегов - собственик на едно от въпросните заведения и кумец на убиеца Сумиста да не ми ръси мозък , нещо конфликт на интереси не виждаме ли!

18

Анонимен

преди 4 години

До 18Стискаме си ръцете, ако говориш за ония булевард от 80-те!

17

ON AIR е

преди 4 години

Телевизия която е финансирана от Путин.Целите на тази телевизия е Хибридна война срещу България.Ще канят хора, които постоянно плюят, този *** може и да си вярва, ама винаги става *** на такива които се опитват да оплюят всичко в България.

16

Има ли нещо

преди 4 години

Има ли нещо, за което този да не е на мнение на обратно.От всяко нещо се опитва да направи голям проблем -- да има нередни неща и то много, но кога не каза нещо положително този мизантроп.Какво се е занимавл този, като нормална професия преди да стане общински съветник. Професия Протестър.

15

Bit

преди 4 години

Витошка = селското стъргало у Сусърлево

14

Стар Софиянец

преди 4 години

Бул. Витоша за гражданите и Витошка за селяните и новософиянците.

13

Анонимен

преди 4 години

Роден съм на една пресечка на бул. Витоша на метри от сегашната пешеходна зона. Когато там минаваха трамваите и колите минавах с удоволствие по бул. Витоша, а сега с пешеходната зона ми е неприятно. Няма го дyхът на булеварда.

12

Анонимен

преди 4 години

Хаха тоя с Маями се хвали. Маями е супер за който не е ходил там и го гледа по филмите. Аз съм ходил там и си беше мизерия, отвратително задръстване от коли навсякъде, само латиноси и всичко кибичи в колите. Най много самоубийства и случаи на депресия има там. А Флорида е пенсионерския щат където бабите отиват в пенсионерските домове. София е сто пъти по добре от Маями и лятото тука може да се живее

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя преди ревеше срещу ремонта на бул. Витоша и тръбеше наляво и надясно колко зле са подбрани цветовете, колко некачествено е всичко и как няма да изкара и година. Сега седнал да търси кусури на заведенията. И все на комунизъм го избива - всичко да е еднотипно, вместо да има някаква своя атмосфера.

10

Анонимен

преди 4 години

До 6:Грешиш, поздрави от Маями. Наскоро бях при вас в шопето да продам на нашите апартамента и дим да ме няма. В такова блато не бих седял никога.Ако идваш към Флорида ми се обади да те разходя малко по Оушън булевард или малката Хавана.

9

Анонимен

преди 4 години

ПОРЕДНИЯ КОЙТО КАТО СЕ УРЕДИ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ИСКА ВСИЧКО ДА Е ДЪРЖАВНО.

8

До 9

преди 4 години

Аз за разлика от тебе съм ходил на Витошка когато минаваха трамваите и колите по нея и сега ходя там с кеф, а преди не беше така

7

Анонимен

преди 4 години

Докато комунизма не победи капитализма, всичко ще е грозно и мрачно за нас навсякъде. Това е истината другари. Да потърпим още малко

6

ужас

преди 4 години

Отдавна не бях ходил по Витошка но сега е такъм кич и грозотия,явно ГЕРБ са взели доста пари за изборите от бизнеса и сега им разрешават всякакви простотии.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако Бонев беше вкарал общински съветници срещу своите около 12% гласове..сега нямаше само да мрънка по форумите, а да може да влияе на решвнията на общ съвет. Но...нали той си е самодоататъчен....иска сам да се показва оо меддитв..а от това не последват никакви действия.

4

aa

преди 4 години

е убу де, като маанем тия кафета от центъро, дека че одаа таквиа като тоа прогресивни с бради десни/леви хора да си цъкаа по телефона и да пишаа че софия сее напанила сус селяне. Ама другари като правите едночовешкопартийно мероприятие, па мислете преди да клапате , какво говорите де :))))))))))))

3

Ами

преди 4 години

че то на Витошка си стана, като на женския пазар преди ремонта - сергия до сергия и ходиш на зиг-заг помежду. Ама те чужденците са виновни. Обаче сега като им съсипахме АИРБНБ то ще видят те. Остава и да им спрем нискотарифните полети.

2

Данчето Фандъчкина

преди 4 години

Хайде, холан, сега и вие! Голяма работа, че са се построили заведения по Витошка! Не се занимавайте с тези маловажни неща! Обърнете внимание на важното, като на това, че всяка година забранявам Луковмарш, защото мразя родолюбието, но пък организирам, провеждам и обезпечавам с въоръжена охрана от хиляди полицаи, жандармеристи и пожарникари София Прайд - парада на педерacти, лезбийки и травестити, които дават правилен тласък в живота на децата ви!

1

Анонимен

преди 4 години

В Сималия има по красиви и уредени улици.Въпрос- колко вче взел под масата главния архитект за да удобри проекта?а) 10000 евроб) 100000 еврос) 1000000 евроКак попадат дървета, пейки и част от улицата в проекта/мястото??? Държавата цирк