22

Велика Франция

преди 4 години

Добре че беше Франция да ви създаде държавичката, да ви построи столицата, да ви подари Статуята на Свободата, да ви напише конституцията. Пaлячовци. За вас Франция трябва да бъде БОГ. коронавирус ще борите, вие незнаете на кой свят се намирате.

21

Идеалист

преди 4 години

Говори се, че ваксиналния вирус е патентован преди 6 месеца.

20

Ментора бай Иван

преди 4 години

Много плямпаш Дони , дърпаш дявола за опашката, внимавай!Защо ли? Защото навсякъде сте се оакали!

19

Анонимен

преди 4 години

Ще отделя щото има,само наш глупи (борисов)му хариза 1.5 милиарда долара авансово за фърчила!

18

бай х

преди 4 години

даже вече имат и ваксината.....а дано китайците им го върнат тъпкано

17

гадо-ве

преди 4 години

Дяволи в човешки тела,по делата им ще ги познайте

16

Анонимен

преди 4 години

Италия-50 мил.население-500 заразени,САЩ-330мил.-90 заразени!Айде стига бе!

15

Sichtpunkt

преди 4 години

За алкашами Тръмп е втори бащица след ***!Адови изчадия!

14

Симо

преди 4 години

Има си хас. Нали те са го създали.

13

баба мара

преди 4 години

както пуснаха спина така и сега стана с коронавирус можели да се справят амадруг път целта му е да продава оръжие и да сее смърт по света

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Тръмп е в основата на коронавируса!След като разполага с ваксината, той ще излезе герой от създалата се ситуация и безапелационно ще спечели следващите избори в САЩ!И тук ще се "усвоят" едни милиарди, уж за борба срещу вируса.

11

Gogo

преди 4 години

Изглежда вече имат ваксина, но си траят изчакат да се натръшкват повечко хора. Част от плана да направим САЩ отново велика.

10

Анонимен

преди 4 години

Ами щом ТрЪмпата е толкова сигурен,че ФАЩ ще се справят с коронавируса,ТОВА НАТРАПВА ИЗВОДА,ЧЕ СЪЩИЯ Е СЪЗДАДЕН В АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЯ,КАТО СЪЗДАВАНЕТО МУ Е СЪПРОВОДЕНО И СЪС СЪЗДАВАНЕ НА СРЕДСТВО ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!!!Наблюдавайте и сигурно ще видите,че ФАЩ в скоро време ще "създадат" такова средство и ще го продават на цял свят!!!Така,ще постигнат две големи цели - удар върху икономиката на Китай,а и на света,като цяло и създаване на нова зависимост на света от ФАЩ.И КОЙ СЪЗДАДЕ ВИРУСА???

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5С ГМО-вирус е така!Когато проф.Фицпатрик ги предупреди да престанат с ХААРП,щото все едно боцкат с игла спяща мечка,моментално го уволниха от Масачузетския университет!Ама с прости и богати комплексари е така-чакай само неприятности!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1В Китай може. Това е един от недостатъците на демократичните системи - дори и най-богатите държави не разполагат с достатъчен финансов ресурс - основната част от парите се държат от частни лица, а те не са склонни да си ги дават за общо благо. Неизбежно зло, така да се каже ...

7

м...да

преди 4 години

Разбира се ,че ще се справите ,нали вие го създадохте. Сега алчните фармацевти ще прилапат тия 8 милиарда и като ,,открият. ваксината- още няколко пъти по толкова

6

по същество!

преди 4 години

Защо сега не обвинят Китай за разпространението на коронавируса?Огнището идва от там....Те защо не обявиха под карантина цялата държава и никой да не напуска, докато не бъде овладяно положението??

5

Анонимен

преди 4 години

Ни са праи на луд, вие я пуснахте :)

4

Анонимен

преди 4 години

Не знам и от ваксина дали ще има полза, защото беше съобщено за повторно заразяване на излекувани пациенти, което значи, че организмът не си изгражда имунитет. При това положение и ваксина няма да помогне.

3

Анонимен

преди 4 години

Стопанина си знае болестта въпрос са е кога ще изкарат на пазара ваксината