8

cri cri girl

преди 4 години

Ясно ми е едно. Засега не видях нито едно публично изказване против еврото, а гласове има много. Не се дава никаква възможност за изява на тези против идеята, което означава, че просто ни го набутват. Нужда от евро нямаме, защото левът е свързан легално с еврото, т.е. курсът е винаги стабилен и реално погледнато нямаме нужда от евро, защото имаме именно търсената сигурност. Второ, без национална валута сме вързани към EZB. Който е запознат, знае какви глупости вършат там.

7

Анонимен

преди 4 години

Яко лъжат. Онзи ден отново емигрираха заем. Едни " ценни" книги отидоха в банките, а банките отпуснаха пари на правителството. Тези дългове трябва да се връщат, другия начин е обезценка на лева. Познайте какво ще се случи.

6

1234

преди 4 години

Герб нито ще вкарат тол системата нито еврото защото нишо не могат да направят като хората и така 10 г

5

Мизерия

преди 4 години

Хайде спрете се убихте се да ни убеждават колко хубаво и прекрасно ще е за нас еврото и чакалнята. Не разбрахте ли че не го искаме. Тозу европейски съюз ще се разпадне а вие Евро та Евро.

4

Анонимен

преди 4 години

Цяла България се надява до юни това правителство да го няма. Доверието в правителството на ГЕРБ е паднало с над 5% за последните 2 месеца. И как не като им слушаме непрестанно глупостите, включително и на този.

3

Иванов

преди 4 години

Недоверието е в геп , а не в 1996 и7ма от ваз хората очакват и не очакваното.Някой беше казал "по делата ги съдете"

2

kvi pari

преди 4 години

ОНИЯ ДЕН ПРАТИХ ЕВРО В КЕНЕФЧИЙСКОТОТО ЧЕНЧИБОРО ДАЛИ ЛЕВОВЕ ЩОТО НЯМАЛИ ЕВРО В БЪЛГАРИЯ ЕВРОТО Е КЪТ ЛЕВА НЯМА ПОКРИТИЕ С ЕВРО КОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ ?

1

Анонимен

преди 4 години

При 15 % спад на лева и поскъпване на стоките, чакалнята става удобна само на ГЕРБ за да пълнят бюджета и да си дигнат заплатите.