46

Анонимен

преди 4 години

Хей, това за алкохола не беше ли вярно. Бях се поддал на лечение.

45

Честито от Германия

преди 4 години

нови 9 заразени, Министърът на здравеопазването на федералната република - епидемията е извън контрол, защото новозаразените нямат никакви връзки с китай!

44

Таласъмчева

преди 4 години

Няма страшно. Пийте си уискито и да ви не пука на ***. И замезвайте.

43

Фокс Нюз

преди 4 години

ако имате Фокс Нюз - включете го сега, ще видите в момента bret baier, чиято заплата е 7 000 000 долара на година с Кръст от пепел на Целото - Бил Католик и това го пази от Короната според Вярата му. Може ли да си представите Шефа на Политическите Новини но Фокс Нюз, Мулти-Милионер с Черен Кръст от Пепел на Челото в Ефир, молещ се за спасение от Короната!! Какво ли той знае, дето ние не знаем!

42

12345

преди 4 години

До Анонимен 54 бяха писали ,че са плавали 2 месеца . Вероятността да има болен на кораба е общо взето отрицателна

41

Анонимен

преди 4 години

Тези, които се покаят и си изповядат греховете че оцелеят, другите ще горят в ада.

40

Канарски Острови

преди 4 години

още един Остров от Канарите - със Зараза, вече не е само Тенерифе, тия всичките на тия острови ги пиши бегали!

39

до 55

преди 4 години

България е Железна, май остана Единствената без Корона, при положение, че е всеки ден послещаме Китайци от Ухан!

38

новините днес

преди 4 години

Световните медии - Корона в Румъния, след като вчера го отрекоха сега вече факт!

37

Анонимен

преди 4 години

Нали в Бургас има кораб китайски,който е дошъл от Южна Корея? Екипажа китайци...Няма страшно,нали?

36

амииии

преди 4 години

След Италия , вече се разпространява стремглаво из цяла Европа. Предполагам скоро и у нас . А в каквото състояние ни е здравната система , нищо добро не очаква хората . След появата на 1-я заразен , скоро ще свършат и тестовете . И се пита в заданието , как ще протича лекуването на болни със съмнения на корановирус или грип . Сходни са . Не може всеки със симптоми на грип да бива приет в болница . А в Германия , вече имало заразени хора , които ни в Китай са ходили , ни никъде

35

до 48

преди 4 години

я ни кажи колко точно "доста далеч" от Силициевата Долина е Сан Франциско?!

34

36

преди 4 години

Сан Франциско е доста далеч от Силициевата Долина. Нещо бъркаш. Но там има много китайци потомци на милиони строители на трансам жп линиите през 19 век. Жалкарите от САЩ мислят че маските ще ги оправят.

33

Anonimen

преди 4 години

До човечецът, който пожелава смърт на дъртаците - ***..от. си! Щом този вирус убива слабата имунна система, със сигурност уврежда и здравата. Имаш ли идея колко вируси остават в нас и после отключват хиляди заболявания? И то вируси, които се изкарват леко? А този, като се изкарва тежко, дали ще бъдеш здрав след него? Прочети варицела, цитомегаловирус, Епщайн Бар и редица гадове - ни ваксина, ни лечение, нищо. Деца след варицела развиха диабет

32

Анонимен

преди 4 години

Номер 36, ами нали те са го пуснали. Сигурно знаят какво са сътворили, но мислят че е раншко да извадят ваксината и затова военно положение.

31

SS

преди 4 години

По мой прогнози ( дано не излезнат верни) ние ще го преживеем най болезнено!Ще попитате защо? Населението е изгубило вяра в държавата и институциите.Преди време писах 2020год ще бъде помнена дълго,може би след време за това ще пише в учебниците по история.Ние обикновенните хора ще пострадаме най много.

30

Анонимен

преди 4 години

Не 500 милиона 40 е под 10%. Ще дойде свежа кръв от Индия. Ингилизита са се договорили вече. Кой го брига за вас умрели от глад дърти мьрльовци?!?

29

Анонимен

преди 4 години

В България може да има само цървулвирус.

28

Анонимен

преди 4 години

Сан Франциско е в карантина заради пасажери от круиз които са настанени в болницата. Стига си паникьосвал глупавите си събратя.

27

Пандемията в Европа

преди 4 години

поне 40 000 000 души в Европа ще им изтече срока на годност! слагайте минуси, историята ще отчете думите ми като велико пр0рочество, но е проста статистика на база изтеклите документи на лекарите в китай.