98

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

С "чужди" "финанси" лесно се "крепи" "имидж"!!!!!Само се "правим" на "голямата работа" за пред "послушните" "медий"!!!!!Всичко на тази "ТЕРИТОРИЯ" е "пародия"!!!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.......

97

Анонимен

преди 4 години

До кукуНедей казва голяма дума! Българите масово са в Италия за да работят и изкарват пари, принудени от мизерията в България, не са там за кеф!

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Борисов работи предимно в Барселона, то онова младо и тесно манеканско пиче си иска яко натягане..

95

Анонимен

преди 4 години

Суджука си умира да прави помен с чужда баница и да си приписва заслуги...Пратил бил, разпоредил бил..... Да разпорежда на оная в Барселона.

94

куку

преди 4 години

До БацеАко бяха моите деца нямаше да ги пусна в Италия на първо време, мозъчен гении такъв.

93

РВ

преди 4 години

Баце, този самолет не е твой да пращаш...къв си ти да се разпореждаш с държавната собственост? Плюс тва...."пилотите ще са максимално затворени"...личи си колко ти е акъла. Пилотите дишат същия въздух с децата и това няма как да се промени бе.

92

Анонимен

преди 4 години

Борисов работи яко , другарите и техните червени *** работят фалшиви новини и клевети . Кой каквото може и му се отдава .

91

Анонимен

преди 4 години

***, това да не е на Баце личния самолет?!

90

аз

преди 4 години

Защо пишете Борисов изпрати самолет, а не България изпрати самолет!? Никъде посвета не цитират името на прецедател или президент, това не е негова частна собственост, как може такова безобразие.....Всички си плащаме данъците за да живеем нормално и когато трябва да се спасяват бедстващи българи да се спасяват, направо съм възмутен каква наглост.... да му целуваме краката ли на тоя сега, а?

89

Цвъ

преди 4 години

За да замаже скандалите се прави на добър.Всъщност,не му пука за никого освен за него.Доказвал го е многократно

88

бравурно решение

преди 4 години

Борето с този самолет ще си върне онова бикиненото моме. и има на това право.

87

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Късно е вече и за машинен вот.На портата ще те посрещне Св. Ап. Петър и ще ти кажа: "ОТЧЕ НАШ ИЖЕ ЕСИ НА НЕБЕСЕХ ДА СВЕТИТСЯ ИМЯ ТВОЕ. ДА ПРИИДЕТ ЦАРСТВИЕ ТВОЕ.ДА БУДЕТ ВОЛЯ ТВОЯ... А, СЕГА ПРОДЪЛЖИ ТИ!"ТИКВО, ШЕ ПАДНЕШ НА БОЛНИТЕ СИ КОЛЕНЦА И ЩЕ ЗАПЛАЧЕШ. НЕ ЗНАЕШ СЛАВЯНСКИ.ЕДИН КОМАР ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ ПРИ КЛЮЧАРЯ И ТОЙ НЯМА ДА ТИ ОТКЛЮЧИ.

86

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Мутро, изследвал съм кръвта на хора заразени със СПИН и те нямат нито един симптоми и като за капак по полов път не предават болестта, а само по кръвен и то в рамките на няколко седмици. После са напълно здрави и дори няма следа в кръвните им изследвания, че някога въобще са боледували. Повече, дори не разбират, че са били болни. При теб нещата, обаче не стоят така. ЛЯТОТО КОРОНАВИРУС НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ. Ще се пребориш ли с един комар? А, втория? 3ти,4ти? Нямаш шанс.

85

Анонимен

преди 4 години

МУТРА-СТРАХЛИВЕЦ!!! Н.АСР.А СЕ ОТ СТРАХ В САМОЛЕТА И СВАЛИ БОЛНАТА ЖУРНАЛИСТКА.Абе,мутро проста. Как може да постъпиш толкова жалко? Този самолет да не е на баща ти? Той е толкова твой, колкото и на болната журналистка. Ти като си такава мутра-джентълмен, защо не си хвана влака ? Остави болната жена , тя да пътува със ДЪРЖАВНИЯ САМОЛЕТ.Видя се накрая е.бач.а на малки дечица-манекенка 36 кг (БАРСЕЛОНА), що за джентълмен и мъж е.Страхувам МУТРА. ПО.СР.А СЕ ОТ СТРАХ.ЩЕ ПАДНЕШ ОТ ТАЯ БОЛЕСТ.

84

Анонимен

преди 4 години

*** се от страх мутрата и свали болната журналистка от самолета.Иисус казал на своите апостоли. "Не се страхувайте. След мен ще дойде Утешителят - Св. Дух. Ще Ви гонят. Ще Ви бият. Ще Ви затварят! Ще Ви дават отрова! Нищо и никой няма да може да Ви спре"ХРИСТИЯНИНЪТ Е БЕЗСТРАШЕН И СМЕЛ. МУТРАТА ДЕТО Ч.УКА МАЛКИ ДЕЦА-МАНЕКЕНКИ И ПОСЛЕ ИМ ПОДАРЯВА КЪЩИ ВЪВ БАРСЕЛОНА СЕ ОКАЗА ПРОСТО ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ.Знае, какво го чака там на Ония Свят. Тежка ще бъде присъдата.Що не слезе ти бе от самолета

83

Русия

преди 4 години

Как е времиту у Барцилона?

82

Анонимен

преди 4 години

да не е негов самолета ..как така той се фука,,,а народа плаща

81

Анонимен

преди 4 години

Ще видите,че ако Бойко падне от власт,ще го търсите със свещ,но ще е късно!Свалят ви европейското герберско-патриотско правителство и ви слагат американско костовистко правителство,което няма да го е грижа за населението и страната.

80

ББ

преди 4 години

децата на България са безценни,не те харесвам Бойко но се радвам,че го правиш

79

Анонимен

преди 4 години

Баси, пет човека умряха в Европа те все едно чума ни е връхлетяла го изкараха. Що не разпространят колко са се излекували и не са умрели като са се разболяли