18

Анонимен

преди 4 години

Търсят такава, каквато виждат в мечтите си.Само някои успяват да срещнат подобно момиче и след това да не се разочароват.В масовия случа търсят, търсят, но накрая взимат каквото има или която успее да ги излъже.И при жените важи същото правило - търси такъв, за какъвто си е мечтала, но накрая се омъжва за онзи, който й е предложил брак или от когото е забременяла и е успяла да убеди него или майка му, че вече е късно за аборт.

17

ЧОВЕК

преди 4 години

ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НЕ ГИ ПИШАТ ПО ВЕСТНИЦИТЕ..

16

Анонимен

преди 4 години

УДОБНИ а употреба

15

Анонимен

преди 4 години

Интелегентни, умни, независими суперсекси самовлюбени богини, не благодаря да се рекламират другаде.

14

Анонимен

преди 4 години

Самовлюбена, егоцентрична, деспотична, лукава, садистична, болезнено ревнива, егоистична, зла, обсебваща, унижаваща и да е еврейка. За да имат моите деца възможността да станат чистокръвни юдеи. Да вземат израелско гражданство.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ас си харесвам момченца, с големи керестета! От Бойчето съм го наушил това. кмета на Семитли ми казъ

12

До 5

преди 4 години

Не сагладни, а алчни!! Все не им стига. Все не са доволни, все нещо не им е наред. Абсолютна липса на осъзнаване, доброта човещина. Само его, голямо гнусно его. не са само жените са така. Всички станаха така.

11

Анонимен

преди 4 години

Глупости!! Мужете търсят пробудени феминистки, твърдо вярващи в 88-те пола и борещи се срещу маскулинитутуууу. НищУ нИ разбиратИ от жени. хахах

10

И аз съм човек

преди 4 години

Един мъж който е под 27 , а е затлъстял, защото няма фитнес зала вкъщи, води ненормален и застоял начин на живот, даже не е богат финансово, не е в състояние да се държи адекватно, а лигаво защото лишенията се отразяват зле, както и други работи , как този човек може да докаже че може да се оправи и да води красив начин на живот ?!

9

Анонимен

преди 4 години

Българската жена не става за семействоДоказано е не Един пътХващайте чужденки те са супер и уважават мъжа до себе си

8

Анонимен

преди 4 години

До Хар хуб жен хаиде вез филми нека Баден естествени познаете се

7

Харесват хубави жени

преди 4 години

За сериозна връзка търсят жена, която е хем хубава, хем не кръшка с много мъже, а се ориентира само към един. Всеки мъж иска той да бъде този единствен избраник.Едва след това се интересува от другите качества на характера й, защото мъжете мислят най-напред с другата си глава, когато избират жената.Ако искат сериозна връзка, безспорно ще преценят и другите й качества, не само физиката на жената. Но най-напред трябва да я хареса физически, за да се заинтересува и от останалите й качества.

6

Анонимен

преди 4 години

Като толкова търсят, какво предлагат?

5

Анонимен

преди 4 години

Да продължават да търсят...

4

стар пожарникар

преди 4 години

С големи сици! После всичко останало.

3

Уфолог

преди 4 години

Да има огън между вас който се събужда преди да и покажеш кой си а не след това. Жени на практика няма вече. Има гладни хора. А гладен човек не може да нисли за деца и изкуство. Така че България умира бавно и сигурно. Ще дойдат времена чужди племена ще живеят тук ако живее вобще някой. Всички ще са в големите градове където има работа и пари и стандарт. Всичко ще е изкуствено.

2

Анонимен

преди 4 години

Българската жена не става за семейство Доказано е не Един път Хващайте чужденки те са супер и уважават мъжа до себе си

1

Анонимен

преди 4 години

И да не си е правила пластични операции.