86

Скептик

преди 4 години

Не вече писах, прилеп смукал от ХИВ позитивен хванал прилепски грип и неизлекуван бил изяден от кобра, която била простинала. Тя била плюеща кобра и без да иска наплюла своя готвач. При това всичко посред зима и то в разгара на епидемията на чумата по прасетата позната и у нас. А Китай печели точно с масата на населението си. Той няма сметка да пуска оръжия за масово поразяване.

85

Ротта

преди 4 години

До Вафен $$ чуй сценарий: Болен прилеп от кашля и заразява друг ...другият излита през зимата (през зимата прилепите спят зимен сън) и умира след което змия го намира и изяжда докато е умрял (змийте *** не ядът). Змията междувременно е била заразена с 3 щама на хив, доста технологично нови, и след това се домъква до някое село и докато е болна китаец я хваща и изнася на пазара във ухан. След което по някакъв начин този вече коктейл от 5 вируса мутира в 6 ти вид и скача при човек..чрез храната.

84

Waffen SS

преди 4 години

Все не мога да се отърва от чувството,че този вирус е изкуствено синтезиран на базата на някой от съществуващите.Дали случайно или умишлено е разпространен ,това е загадка.Лошото е ,че България няма почти никаква система за противодействие на пандемии.Бравурните декларации как сме готови за справяне с вируса, са просто за повишаване на политическият рейтинг.Както се казва в една поговорка:"Бай бабо да не те стига".

83

Ротта

преди 4 години

Няма страшно. Когато пуснаха сарс никой не ни каза а боледувахме от него. Такава дълбока кашлица не бях чувал. Но я преживях, даже на крак - потя се лошо ми е и отивам на доктор той ми вика нищо ти няма, за болничен ли си дошъл? Това не се случва в България... И си я изкарах на крак. Порене прилошаване и няма време да си болен.....

82

ZEN

преди 4 години

Консумирайте повече whiskey и ще оцелеете. Suum cuique.

81

Стамат

преди 4 години

"Коронавирусът - все по-близо"Да идва!

80

Оцелял от вируса

преди 4 години

Яжте храни които засилват имунната система. Това е схемата. Друг начин няма. 100 процента от оздравелите са с силна имунна система. Консумирайте храни богати на витамини или хапчета от аптеки за здрава имунна система

79

Анонимен

преди 4 години

Като гледам бездействието и шикалкавенето на ГЕРБавите ,е видно ,че каквото и да действме ,нищо няма да ни е от полза . Вируса, вече е у нас ,защото управляващите ,умишлено не направиха поне малко да ни попредпазят . Хаоса и немощтта в управлението им ,отново лъсна -

78

Анонимен

преди 4 години

Целта на вируса е да се намали броя на населението в световен мащаб.

77

Анонимен

преди 4 години

Засега сме свидетели на пълно бездействие. Както и при язовирите и при буклуците.

76

да бе

преди 4 години

сега тези който ги разследват за къщата в барцелона пуснаха тази партенка да ни разсее вниманитето

75

ZZZ

преди 4 години

По принцип природата се чисти от време на време от плесента. Кой както ще да разбира. Пийте си ракията или квото там си пиете и Бог да е с вас.

74

Щерю

преди 4 години

- Запасете се, набавете си, купете си... А пари - откъде?!?

73

Защо

преди 4 години

Българите без това нямат какво да губят. Коронавирусът ще ги избави от мизерията.

72

takeda

преди 4 години

А,МИСЛЯ СИ,НАШИТЕ КИТАЙЦИ,КЬДЕ СИ ПЬТУВАХА ЗА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА.....И КАТО ЗНАМ КАК СИ ТРАЯТ,ЧЕ ПОЧТИ НЯМА УМРЯЛ КИТАЕЦ.....

71

SS

преди 4 години

77 продълж.Кои са преките жертви?Тези засегнати от вируса,и невъзможността да получат адекватно лечение тъй като се предполага ,че болниците ще са фраш.Недостига мед персонал и т. н.Косвенни жертви! Стари самотни хора,инвалиди,хора които не могат без прием на лекарства,хора станали жертва на престъпност породена от хаоса,и т.н..НАДЯВАМ СЕ ЧЕ С КРАТКАТА СИ ЛЕКЦИЯ СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН.БОГ ДА НИ ПАЗИ!!!

70

До 77

преди 4 години

Не е смешно това, което пишете. Едва ли много хора бще си сложат противогази.

69

SS

преди 4 години

Сега четете ВНИМАТЕЛНО. Стане ли пандемия и дойде ли у нас(пази Боже) с първите починали няма да има паника ,а хаос и паника.Обществото ни е много лабилно.Защо?(Тема на друг разговор)Повечето хора не са се и замисляли какво ще стане ако магазините опустеят,банкомата не пуска пари,спре тока,аварийните служби са претоварени и т.н.Хаоса и паниката ще преминат в безредици( анархия от първичен тип).Ще има преки и косвнни жертви. (има продължение)

68

Анонимен

преди 4 години

Само заглавието на статията предизвиква паника и ужас. Колкото и някой да си мисли при масови заразявания - дано да няма такива, че е сто процента подготвен и защитен, пак има опасност за него. Бог да помага на българския народ.

67

Анонимен

преди 4 години

Никакви маски и дори противогази няма да ви спасят!!!!!!!!Само подсилен имунитет!Господ Бог да ни пази!