73

Анонимен

преди 4 години

Значи ли това че този вирус е като конника без глава.

72

до Тутманик

преди 4 години

Изключително е удобен вируса за управляващи, на които не им пука за хората.Какво ще се занимават с карантини и прочее мерки, които ще ги вкарат в разходи. Който оцелее- оцелее и толкоз. Като няма интензивна симптоматика, ще се потули.

71

аман

преди 4 години

До *** МозъкНаистина си "*** мозък", ако смяташ, че всеки грип има смъртност 3.5%.

70

Тутманик

преди 4 години

COVID-19: Вирусът е опасен не защото убива, а защото почти няма симптоми - т.е. ще го изкараме, без да рзберем?

69

Анонимен

преди 4 години

До *** МозъкТочно така. След ПСВ и по време на нея има много жертви от холера, и тиф.

68

Овчи Мозък

преди 4 години

До Анонимен"ако под испанска болест имате предвид испанският грип той е от 1918-1920 тогава в България са умрели 80хиляди души"не повтаряй като папагал глупостите на евреиската пропаганда !от т.н. испански грим са умряли 3.5% от заболелите - точно като от всеки друг грипв България наистина умират от болести след воината много хора, но основно са умирали от тиф и холераима вестници испански в интернет от 1918 - разгледай ги - ни дума няма за грипна епидемия !

67

ние и вие

преди 4 години

"За да се справим с бъдещата пандемия ще имаме нужда от отварянето на граници, а не от затварянето им." Пълен шок! Ами да отиваме на екскурзия в Ухан и Милано, да си поканим гости от там, изобщо да засилим международните връзки и комуникации. Ей това е единствен начин за справяне с болестта

66

Анонимен

преди 4 години

ако под испанска болест имате предвид испанският грип той е от 1918-1920 тогава в България са умрели 80хиляди души тава е след войната и явно имунитетът им е сринат и от недохранването и мизерията каквито съществуват у нас в момента

65

така си е

преди 4 години

Населението вече е 7,7 милиарда, затова трябва бързо и хуманно да се пристъпи към съкращаване на популацията.Може да се мине и без ядрена война, има други лесни начини: климатично оръжие, предизвикващо катастрофални бедствия, вируси, които носят поголовно измиране.

64

в САЩ

преди 4 години

върви предизборна кампанияТръмп е с 60% подкрепа сред Американците - юдо-масоните са в ужасТази "епидемия" е изцяло пропагандна - евреите открито заявиха че за да загуби Тръмп изборите трябва да има борсова кризане вярвайте на лъжите на юдо-масонските масмедий !НИКАКЪВ ВИРУС НЯМА !

63

Анонимен

преди 4 години

До ..Защо лъъжеш,информирания? Днес сутринта офиициално жертвите В Италия са 12. Има и деца,и млади хора болни..Беше прекалено удобничко вируса да има интелект и да издирва болни и стари хора,нали така г а д и н о?

62

Овчи Мозъци

преди 4 години

истерията с т.н. Испанска Болест евреите я измислят през началото на 90'всъщмост от т.н. Испанска Болест са умряли 3.5% от болните - точно колкото от всеки друг грипмного повече хора умират от тиф и холераюдо-масонския елит се опитва да дестабилизира света !ако наистина имаше епидемия мислите ли че щяха да ви кажат !?

61

Анонимен

преди 4 години

Ами то СПИН-а няма симптоми

60

Евреиска Атака

преди 4 години

срещу Тръмп - това е тази т.н. пандемияидеята тук е да се срине борсата и понеже парите на всички Американци който имат пенсионни фондове са в акций, да се предизвика 1) недовоство срещу Тръмп,2) евреите да си напълнят гушитеевреите редовно предизвикват кризи, по време на криза изкупуват евтино активите на хората и след това пак надуват борсата - тая игра евреите я играят от как зад гурба на хората основаха ФЕД

59

Яница

преди 4 години

Най-голямата эаплаха эа човечеството е Америка!!! Эа пореден път се докаэа!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До ..а даваш ли си сметка, че това е началото? Само 4-5 души са и толкова ли само ще останат?

57

модерн

преди 4 години

модерния птичи грип.. и преди 10-12 години като беше птичият грип беше горе-долу същата медийна истерия с горе-долу същите статиики и така. лек ден

56

..

преди 4 години

от коментарите личи колко *** и зверски филмиран народ има. почнете малко да се образовате и спрете с американските филми, че е смешно и жалко. ясно е , че нямате друго интересно в ежедневието ама... и само да вметна от 62 млн италия заразени са 400 и загинали са 4-5 и то доста възрастни хора с проблеми, които би ги сполетяло същото и при нормален грип тежък, както послените години в БГ от смешен грип много хора заминаха. яжте чесън и пийте ракия да ви е здрав организмва и не го мислете.

55

Анонимен

преди 4 години

сега разбирам защо скриха маските и обясняват, че те нищо не пазели, по същата причина, по която и границите трябвало да са отворени. защото трябва 40-70 процента от населението да се заразят. и при 2 процента смъртност(засега) няколкостотин милиона души ще се намали населението. Важното е, че не е проблем, че е смъртоносен, нас ни вълнуват симптомите.

54

Лекар пулмолог

преди 4 години

Защо лъжеш мръсен комунистически пенсиониран теме,рутвоенен.Лъжещ народа си по време на криза с потенциал да зарази всички хора до 20-30 дни.Какви мерки взехте мър.льо Защо не запечатихте границите и не раздадохте на лекарите предпазно облекло,а продължавате да докарвате самолети от Юхан.Италия и от къде ли не с комуноидните ви крадливи синчета и дъщерички.Гнус пенсионирана вируса ще изличипърво вас и ще ви изчисти от тук цялата болнава старческа словоч от лъжливи и неграмотни комуноно п'расе.