45

до Василев

преди 4 години

Прав си обаче независимо дали е язовир Студена или друго нещо Те правят театър от край време за да ни правят на май муни обаче още в древен Рим са казали Хляб и Зрелища в това отношение БКП се справяше с хляба а тия ДНес оставиха народа гладен с тия ниски доходи и разчитат само на зрелища ама скоро народа ще хване гьостерицата и като почне от МВР, БНА, НАП, КАТ та чък до 9то коляно.

44

Анонимен

преди 4 години

Не е верно отидете в КАТ на опашката за вписване в талоните на ГАЗ хората са доволни от ГЕРБ искат още такива Наредби за да се засили дисциплината у народа.

43

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Нено!

42

Въпросчо

преди 4 години

С най-високо доверие бил Румен Радеф ??? Някой да обясни като какво е направил тоя михлюз , че да имамем доверие в него ! А стига с поръчкови коментари и креватни изследвания !

41

Анонимен

преди 4 години

От 30 години са надолу.И отиват още по надолу до безкрай.

40

Доверие

преди 4 години

Аз най-много вервам на г-жа Лъжа - каквото и да каже все е истина

39

Анонимен

преди 4 години

До очаквайтеПИК е сайт на Герб!

38

До 39

преди 4 години

Как да не се повтори като и тоя язовир от които ще взимат водата ще се изпразни *** а после като се изпразни от къде ще взимат вода

37

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да мерите "доверието", защото ние болезнено го усещаме! Само се колебаем за средствата на изразяване: камъни, тояги или винкели.

36

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевАз доколкото знам,герберите строят тръба,за да не се потаря историята с язовира в Перник и да имат достатъчно вода,така,че спокойно!

35

очаквайте

преди 4 години

нова книга на ПИК за далаверите на Румен Радев.

34

Василев

преди 4 години

Нещо ми се струва, че правителство, президент и прокурор правят театър , за да отклоняват общественото мнение от пресъхналия язовир Студена!Представяте ли си , ако плъзне някаква епидемия в Перник, в следствие на не добра хигиена, както сега върлува коронавируса в Китай, а той може и да ни дойде на гости, това се казва дубъл!Двойна перфорация, сами си усложняваме живота, а после някои заблудени президенти като Петър Стоянов , говорят за хибридни руски атаки!!!Агент Кенджи Майлс!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Ти си менте на Просото!*** гербав!

32

ПроСоТо

преди 4 години

Целокупният български народ подкрепя Борисов. Дори перничани разбраха кой единствен може да им помогне и вече знаят за кого да гласуват

31

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа и довеждането му до състояние на аморфна маса от послушни клошари!

30

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевБСП не са лоша партия,европейски са БСП,ДПС и малко по-малко ГЕРБ,но в паниката си ,че БСП губят,се съюзиха с Костовистите,дали така им е заповядано или е с тяхно съгласие, един Господ знае,но ще загубят леви гласове,след като гласуваха за десни и съсипват тази партия.

29

Анонимен

преди 4 години

Верваме Ви - Радев, Манолова и Трифонов ни се предлагат като 3 в1, но кой ще е кафето, кой захарта и кой сметаната не е ясно. Но се забравя една съставка - завряла вода и бъркалка. Голяма паника против приемане на Еврото, строежа на газовите конектори и българския собствен Балкански поток. Кой ли верва на това социологическо проучване. Смешно е.

28

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОКОМИСИЯ КАЗВА- БЪЛГАРИЯ ПРОВЕЖДА МАКРОИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА КОЯТО ПОДКРЕПЯ РАСТЕЖА, А БЕЗРАБОТИЦАТА Е НИСКА.

27

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевВасилев в голяма грешка си,не руснаците,а американските Костовисти искат да свалят правитеслтвото с помоща на гласовете на БСП, БСП гласуваха за Костовистката партия на последните избори и това ще унищожи собствената им партия,защото губят доверието на левите избиратели с галсуване за десни.А ГЕРБ е европейска партия,ДПС също е европейска партия.

26

Анонимен

преди 4 години

Натиска е от една страна от североизток, от алчни приватизатори, от обрали цели банки, от червени престъпници които искат властта, от платени *** и протестъри и др.