6

Факт

преди 4 години

Има 10 000 гръцки острови !!! Има ненаселени от тях , защо не се направят там лагерите за бежанци и самите бежанци да си построят жилища и направят поминък , та да живеят като хора , а не да притесняват цивилизованите европейци ??? Те не са християни и не могат да живеят с нас !!! Гърция да им подари един остров и там да си направят бежанска държава !!!!!!!!!!!!!!!! Стига с меркел-***.отията !

5

Dimi

преди 4 години

До АнонименВ Европа от край време живеят Хрситияни, Мюсюлмани, Будисти, Евреи, Атеисти без никакви проблеми...Човек е свободен да си избере каквато вяра и религия иска.

4

Изидоро Арванитакис

преди 4 години

Това е престъпление срещу човечеството - най-хубавата мастика се прави именно на тези три острова, особено на Лесбос и Хиос!А сега въпрос към Днесаджии: защо в текста ви има думи, които на мен са забранени? Там пише за един коктейл, който техният филтър не пропуска, като че ли ще агитирам да го ползва някой? Ами текстът им е подсказка за разни бунтари и на терористи! Да вземете да махнете тъъъпия си филтър!

3

Анонимен

преди 4 години

До пълни глупостиМа нали някой трябва и да ги обслужва "гостите". Пък и като са предимно млади мъже, трябва да им се осигурят и жени , за да им облекчават напрежението.

2

пълни глупости

преди 4 години

В Гърция има толкова много незаселени о-ви,те тръгнали да разтурват на хората живота!Трябва да си изключително талантлив в тъ*пот*ата си политик за да вземеш подобно безумно решение!

1

Анонимен

преди 4 години

Безобразие е жители на ЕС да бъдат бити от силите на реда, а мигрантите ги пазят като писани яйца.