126

1

преди 4 години

До Червените милионери,интересно,защо си забравил,червения банкянски милиардер,или не ти отърва,да го напишеш.

125

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионериЧервените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да

124

Веско Петров

преди 4 години

Румен Гечев работил с числа...Когато беше министър при Жан Виденов заплатата ми стигна 6/шест/ долара като началник отдел в прилично голяма фирма.Така че Румене замълчи!

123

Диагноза

преди 4 години

Най-уродливият образ на българската икономика - т.н. "професор" Румен Гечев се изтъпанчи на трибуната на народното събрание и гръмогласно обвини Горанов за лъжец. Добре ! Но Горанов не е докарал България днес до катастрофа , не е окрал пенсионен фонд и не е фалирал банка !!! Е, защо трябва да слушаме един провален тотално елементарен "професор" ( кой го е кръстил тоя "професор" ? ) , та той е един некадърен комунист ,приличаш на *** !

122

БСП жалка...

преди 4 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

121

Анонимен

преди 4 години

БСП - то в стремежа си да свали правителството скоро ще каже че ГЕРБ е подменил държавата - тоест идиотията се задълбочава. Или по - скоро много кирливи ризи взеха да излизат наяве.На някого това изобщо не му харесва. Само че не знам как ще им се получи на БСП -то като членовете им са най - голямата трагедия, пък седнали да говорят за трагедии. Как е възможно да има толкова наглост у тези провалили се десетократно некадърници и крадци?

120

Анонимен

преди 4 години

Разлика от БСП ДПС ГЕРБ нема,75%са били членове на БКП след години БСП ,и тия от ДПС е същата работа,и като разследват приватизацията да не забравят най крадливата партия по време на тройната коалиция ДПС със заменките

119

Анонимен

преди 4 години

а сега отвори НСИ- НСИ И АМ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ДАННИТЕ ЗА ВНОСА НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ. ЕКОМИСИЯТА ИЗЛЕЗЕ С ДОКЛАД ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ- БЪЛГАРИЯ НЯМА ДИСБАЛАНС В ИКОНОМИКАТА....

118

Как Сийка

преди 4 години

Моля,моля - стъкмистиката е " запазена марка " за всякакъв род комунисти и социалисти!Затова нека не си бъркат " шапката " с други - няма по-големи наглеци от БСП,в която "на родните синове и дъщери " избуяха и мутираха в жалки милионери,които обаче постоянно се уповават на " народната любов "! За тяхно голямо умопомрачение нещо "народната любов " в последните десет години им се изплъзва - защо ли ?!

117

БСП срещу ГЕРБ? смях

преди 4 години

предполагам, че вече никой не се заблуждава че ГЕРБ бе създадено от БСП след като комунистите се провалиха с КГБ агент Сиеон Курбурготски и недоносчето НДСВ те напъпиха коптора за ДС мутри ГЕРБ и свърталището на червени мекерета РБ/ДСБ/Дудук.ГЕРБ са кочияшите на БКП, бивши ченгета и доносници от ДС начело със СИК-аджийската муитра, бухалкаджията кучкар Бойко Борисов. Борисов размахваше бухалка в началото на 90-те години и се гавреше с туците през 'възродителния геноцид' организиран от БКП.

116

Анонимен

преди 4 години

До Байфидан 126:"До 125. Народът си знае какво да прави. Вижда се на изборите - вече 10 години."МНОГО СТЕ ПРАВ:ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ СЕ ВИЖДА ИЗМАМАТА НА "ИЗБОРИТЕ"!!!"УПРАВЛЯВАЩИТЕ" НЕ СА ЛЕГИТИМНИ!!!НАРОДЕ!!!!!

115

Чепа

преди 4 години

Май си забравил, че сичкото червен болшевик днес се е преименувало на герб! Така че излиза, че си прав. Пък и фюрерът им хем е дърт комунист (от 1978), хем е провъзгласен за лъжец и клеветник от три съдебни инстанции!

114

апо

преди 4 години

Лъжи , демагогии , кражби и терор е исторически доказаната същност на болшевиките !Червените не са приятели с истината и когато се случи да я изрекът , тя губи силата си и става употребена , изопачена , омърсена и принизена.Нацистите по 100 пъти са повтаряли една лъжа за да я превърнат в истина , при комунистите е достатъчно само веднъж да промълвят истината за да я превърнат в лъжа.

113

Стандарт & Гечев

преди 4 години

Мъчно му е за лотарията на Гечев.

112

Анонимен

преди 4 години

SP проспаха кризата 2008! Тогава раздавах положителни рейтинги на кой колкото си платеше, и на другия ден - бууум! Лемън брадърс на 200 години - фалит баткооо! SP е едно нищо, ама добре че ви плакнат с хладка водица.

111

Бегемот

преди 4 години

Отвратителното изчадие Румен Гечев по-добре да си припомни какъв беше ръстът на българската икономика, когато за нея отговаряше той.

110

Анонимен

преди 4 години

Това не е статистика, а национална лотария, търкане на талончета или колело на късмета, отсече той.Руменчо, в пазарджишкия те очаква бай Стамати с големите домати :)Щял да те върти на колело докато ти се изтрие талончето!

109

Анонимен

преди 4 години

Стандарт&Пуърс са изчислили 3.6% растеж, а другаря Гечев 0.6% :)))Смешникът твърди, че неговите сметки били верни - смехххх :)

108

Байфидан

преди 4 години

До 125. Народът си знае какво да прави. Вижда се на изборите - вече 10 години.

107

БСП са гад.ини

преди 4 години

Стъкмистиката най-добре я владеят БСП/БКП и затова си мислят, че и другите правят така.