114

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФранция е много по-велика. Добре че беше Франция да ви създаде държавичката, да ви построи столицата, да ви подари Статуята на Свободата, да ви напише конституцията. Пaлячовци. За вас Франция трябва да бъде БОГ.

113

Анонимен

преди 4 години

Браво на САЩ! Велика държава!

112

Скептик

преди 4 години

Всички държави, които са се замогнали са го постигнали чрез Замяна на Вноса. САЩ правят огромна услуга на тези държави като ги прави независими от долара и доларовите пазари.

111

D:

преди 4 години

До АнонименЖал ми е за теб, объркан човек си ти !

110

Анонимен

преди 4 години

Щом си играете на санкции за физически лица, крайно време е да наложите лични санкции на собственика на Русия Владимир Путин ведно със замразяване на всички руски сметки по западния свят които в същност са сметки на собственика на Русия.

109

Анонимен

преди 4 години

Добре че са САЩ да обуздават руските бандити, ивначе из Европа щеше да има вече 20-30 ДНР-та и ЛНР-та включително и НРБ или БНР.

108

Empire

преди 4 години

Едно време имаше такава игра Epire през 90 години.Тан се показваше как се тръгва от нулата и като си направиш красива държава идваха по силни и я ликвидираха.Обаче се появи един с парола извикан и стана Fotomen ,човек модерен с лазер и по слабия изгори всичко от силните окупатори.Вие още ли си играете на тия игрички смазахте народите само за санкции и войни мислите.И вашия ред ще дойде там в кравария хората нищо не знаят какви ги вършите с вашето НАТО ще се надигнат срещу вас.ЗАПОМНЕТЕ го.

107

Анонимен

преди 4 години

А американовирус включва ли!?

106

Русофил

преди 4 години

От днес санкционирам САЩ и започвам да работя като руски *** само с руски компютри, руски операционни системи и руски браузери лицензирани от КГБ.

105

Анонимен

преди 4 години

Санкциите особено срещу Русия трябва да се засилят на макс. Глупаво е за такива тежки престъпления на Русия като нахлуване в чужда страна, заграбване на чужда територия, организиране на въоръжени метежи в Украйна да има само санкции за физически лица. Трябваше много по-тежки санкции които да пресекат от раз руското разбойничество в Европа.

104

Анонимен

преди 4 години

България наложи санкции на блатная като намали плащането на газ с 50%.

103

Анонимен

преди 4 години

"Няма да посещавам Сащ"И да искаш.....не можеш.

102

D:

преди 4 години

Налагам лична санкция на САЩ-Няма да посещавам Сащ-Няма да купувам стоки произведени в Сащ- Няма да гледам филми и музика от САЩИ въобще ..................... и на Тръмп и на Помпео !

101

Анонимен

преди 4 години

В края на месеца, когато Европа договори новите много по-ниски цени на газа в руслямдия ще ги облее студен душ........лъжата ДрОгаре свърши.

100

Анонимен

преди 4 години

"Имах желание да отида до САЩ"Сега като ти показаха средния опитай за виза за блатная и ако парашута ти се отвори *** в кОмсомолск на аМур да делате централната канализация която липсва там.

99

Анонимен

преди 4 години

"КОИТО СИ ОКОПИРАН БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА"Хей про стак....."окопиран" или "окупирана" е правилно да се каже.....50/50% ми ри злиФ каскет

98

ДО 139 ФАШИСТА

преди 4 години

АМЕРИКА НА ТЕБ ФАШИСТЕ ТИ НАЛАГА СНАКЦИЯ ВИЗОВ РЕЖИМ.....ТИ СИ ТОЛКОВА СЛЯП ЧЕ ДАЖЕ НЕ СЕ УСЕЩАШ КАК САЩ НЕ ТЕ СМЯТАТ ЗА ЧОВЕК И ПОСТОЯНО ТЕ КОНТРОЛИРАТ ЧРЕЗ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ СИ БАЗИ КОИТО СИ ОКОПИРАН БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА ОТ ФАШИСТКА ДИКТАТОРСКА СТРАНА КОЯТО САМО ДО ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ИМАШЕ РАСИЗЪМ НАД *** СЕГА СЪЩИТЕ ТЕЗИ РАСИСИТИ ВИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ.ГЕНОЦИД НЕ ДЕМОКРАЦИЯ!

97

Физическо лице

преди 4 години

Имах желание да отида до САЩ, мерак ми беше да седна на брега *** Мичиган в Милуоки. Но САЩ ме санкционираха и не ми дават виза. То пък някаква откачалка (много такива се навъдиха там) изпозастрелял сума ти народ. Искрено съм благодарен на Тръмп и на Помпео, че не ми разрешиха да отида под куршумите.

96

Анонимен

преди 4 години

Америка пак помага на Русия, а на нас не иска да наложи санкции та да си повишиме стандарта на живот като "братушките" !Нали така бе русофили дебиили ?

95

Аврам

преди 4 години

Ха ха ха ха ха ........да ви санкционирам чфъчно !