31

Кремена

преди 4 години

Ния Христова, къде точно сте описали какви са необходимите документи, както пише в заглавието!

30

74

преди 4 години

Какво значи експлотационен период от 10г за бутилката след като нито в закона го пише нито в наредба е опоменат,как точно ще ми напишат глоба по кой член.То по тази логика на нов автомобил му дават от 3 до 5 г гаранция трябва ли да си сменяме автомобилите след това.....

29

Варан

преди 4 години

Колеги,ние сме виновни,че ни тъпчат като ***. Вместо да ни толерират, че караме на газ и не замърсяваме въздуха.Трябва да ни намалят данъка, а не да се побъркваме по опашки!

28

Гневен

преди 4 години

Долни корумпирани политици, защо не ни глобявате,че дишаме,че вървим,че ви траем. За какво още искате да си платим и да се пибъркваме по опашки? Няма такава държава!

27

Анонимен

преди 4 години

От 1 март се сменят личните карти. Във всяка лична карта трябва да са вписани броя на събите в устата ви и пломбите . След всеки изваден зъб и нова пломба нова лична карта.Разбрахте ли.

26

РЕКЕТЬОРА БОЙКО

преди 4 години

това може да имисли - ДАЙ ПАРИ. Това е неговата политика - скубене на хората за щяло и нещяло. Грам мозък нямат в главите тия неговите.Аман от НАГЛЕЦИ

25

Само питам

преди 4 години

Ако вървя, пръдна и замирише означава ли, че се движа на газ? И трябва ли да ида в КАТ това да се отрази в личната ми карта?

24

Q

преди 4 години

В този сайт май 80 % карат на газ ,а на газ както знаем карат само неудачницте ...то и затова и мненията на повечтео са на ниво "газова уредба" -тоест евтино и слабО!

23

Жоро Дукса

преди 4 години

Що ревете бе Бай Ганьовски тарикати? Не знаете ли,че освен права имате и задължени? Във всеки нормален сервиз за монтаж на газови уредби,най-човешки ви се обяснява,че след монтажа е задължително да бъде отразена промяната в малкия и големия талон! Това същото се обясняваше и в пунктовете за ГТП! Обаче Бай *** е тарикат голем,него закони не го ловят,все си мисли че от някъде ще изкопа няш човек и ще се оправи!Висете сега по опашки и плащайте по двойни и тройни цени да ви дойде акъла в главите !

22

Рънърса

преди 4 години

Единствения неизчерпаем ресурс в koчината са балъците

21

Дедо

преди 4 години

Само за сравнение. Наскоро си купих лична кола в Холандия, целия ми престой в техния Кат или RDW беше 10 минути включително с чакането на гишето и ми коства 12 евро и колата беше вече на мое име. Дори не сменят номерата. Нашите цървулковци само ще им дишат праха.

20

Г.Иванов

преди 4 години

Как точно ще се доказва типа на гориво когато в малкия талон липсва такава информация Имам регистрирано гориво втечнен газ в големия талон но никъде това не е отразено в малкия Трябва ли по тази логика да доказвам ,че нямам вила в Испания примерно ?Поредното безумие за 26лв в касичката на КАТ

19

Ром"с

преди 4 години

Браво,а то някои автомобили тъй миришат на газ... .

18

Анонимен

преди 4 години

Правят акции на на горивото коеото не замърсява изобщо. даже колите на газ трябва да са освободени от данък

17

Вук Страшкови

преди 4 години

Да се впише и типа гориво в талона. Ако е А95 и сипеш А98 - пак в КАТ на гишето. Това на свободия го обърнахте тука...

16

Анонимен

преди 4 години

и за какво е всичко това?Отивам в сервиз Х , искам газова, слагат ми, подават документи към система У (която естествено не съществува) да ме отразят в КАТ, след 30 дни отивам за новият си талон плащам си и го взимам.време за висене - 15 мин в кат.Да ама не, 3 часа на всеки, инъче глоби, защото на милиоционерчетата не им се мисли как да го направят опростено (не визирам само МВР ами и тия дебелите в парламента).

15

Гигов

преди 4 години

Екозащитниците пришпорват през месец площадите и реват ,чевъздухът е мръсен а газоанализаторът в КАТ Варна вече две години не работи.Вървете и вижте какви таралясници се регистрират всеки ден.

14

хе хе хе

преди 4 години

До хи-хи-хиА не бе, ще караме на бензин да тъпчем гушата на Лукойл и Просия.

13

redordead

преди 4 години

след като ти пише в талона втечнен газ, какво да му сменяш - нали пак ще пише същото!

12

Анонимен

преди 4 години

Моята кола дойде от Италия с монтирана газова уредба 2016г и в големия и малкия талон е вписано : гориво - бензин/втечнен газКакво повече искат?Трябва ли да сменям талони и да се разправям?