22

д-р Ох Боли

преди 4 години

Пичове,Испанските болници са безплатни само за испанците с платени осигуровки в Испания. За всички останали лечението е срещу заплащане. 14 дни в испанска болница ми звучат като 14 000 ?. Минимум.

21

Анонимен

преди 4 години

Къв го търси там? Не вижда ли че периода е подходящ за почивки. Там да стои.

20

ужаст

преди 4 години

стрелят по всеки който излезе все едно са зомбита вътре, така само ще се заразят всички вътре

19

Помните ли

преди 4 години

филмите които гледахме през 90-те години на миналия век? Тези за бъдещето. За 2020-та, за 2030-та година. Е, ето това се случва. Наводнения, пожари, епидемии и пълни болници с хора с маски. Паника и истерия. Никой от никой не се интересува, блъска за да се спаси...Тогава само ги гледахме, сега вече сме главните герои. Целият свят е заразен с този вирус. Няма оттърване. Който е с по здрава имунна система, ще оцелее. Вируса се разнася от животните. Птиците не можеш да ги спреш. Те разнасят всичко

18

Kiko

преди 4 години

Интересно Америка никаква я няма в играта ?!

17

Анонимен

преди 4 години

На някой с достатъчно пари, ако у се забрани да се разнася е трагедия, а че милиарди не са виждаали отвъд селото си не е важно. Вземете си лицемерието и...

16

Анонимен

преди 4 години

Жалка история е тая планета щом за няколко месеца не можем да спрем да чъкаме като пилета без глави.

15

Амед

преди 4 години

Моля се и за Вас Безверници на Великият Аллах!

14

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва да ти е ъкълът за да хукнеш по пчивки при този вирус? Ужасен съм колкоо глупави хора има.

13

Анонимен

преди 4 години

Вики от поне 2 седмици Тенериф е на картата със заболял.Обаче карнавала там не е за изпускане.Мдаа...!Не ни занимавай.Тук лудницата предстои.Хайде със здраве.

12

Анонимен

преди 4 години

една качествена маска струва над 140лв.другото по наще аптеки е бинт, марля или нарязан чаршаф

11

Анонимен

преди 4 години

това не е грип... четете преди да пишете че е грип.не случайно бойко е измислил гугъла

10

Анонимен

преди 4 години

Правителството се е ВЦЕПЕНИЛО.Гледа да не даде една стотинка иСачева, Ананиев,туристката Ангелкова,приказват глупости,с едно овчеБЕЗСРАМИЕ.

9

Munchen_DE

преди 4 години

Излишна истерия. Нещо се цели и тепърва ще разберем какво точно. Не може един по-силен грип (каквото е в крайна сметка) да се превръща в масова психоза и дори в полицейски произвол и терор над всички!

8

д-р Ох Боли

преди 4 години

Аз не бих си стоял в стаята. Отишъл съм на почивка, здрав съм, ще си почивам пълноценно. Тая истерия вече стана нетърпима. Това е просто един вирус, не по-страшен от най-банален грип. #Детето ми е болно от грип тип В. Не спирам да ходя на работа. Някой трябва да й купи лекарства. Стига сте паникьосвали хората!

7

Ужас

преди 4 години

Бе нещо не ми се връзва. Ситуацията се развива не с дни, а с часове. Преди 5 дни в Итслия нямаше почти нищо. Сега вече стотици болни и 11 починали. Как става това? Заради дългия инкубационен период? ОК, ама как умират толкова бързо? Как се развива тоя вирус? То се умира от усложнения. Да, стар и болни хора, ама за 3-4 дни?! Че то чумата е била по-бавна. При тези мерки, такова разпространение е чудно.

6

Анонимен

преди 4 години

Госпожата е извадила късмет, че е в Испания. Тук няма достатъчно болници и легла, няма здравеопазване, дори няма достатъчно лекарства. Хора ще умират по улиците, не ми се мисли.

5

Анонимен

преди 4 години

Световна епидемия под диктовката на ФАЩ и на богатия 1%.

4

Хххх

преди 4 години

В Тенерифе е хубаво...но са се прецакали с момента на почивка....

3

Анонимен

преди 4 години

За тях е по-добре да си седят там, че поне здравната им система работи на Испанците и е безплатна, докато колапсиралото здравеопазване у нас ще им изцица и последните пари с малка вероятност даже и да им помогнат.