20

1

преди 4 години

младоженецо,твоя началник се занимава със статистика,даже според него, НСИ,има и митнически функции,казва той,заради "многото "българи,които се "завръщали от гурбет,той и статистиката не "лъжели "в бройката на завръщащите се българи.

19

9689

преди 4 години

Този сякаш се навира под шлифера?

18

До Строителен инжене

преди 4 години

Колега, поздравления ! Казал си го много точно.

17

Миланов

преди 4 години

Абе. приятели от ГЕРБ .не се излагайте така !! Всяка година ли ще е така !! Аз не знам кога съм изправен и кога не съм ! Аз живея в с .Пасарел и всяка година по това време става като "тука има . тука няма" . Издайте постановление / или друго/ и го решете дългосрочно !Не карайте хората да ви псуват и да не гласуват за Вас !Ще загубите !!!!

16

Бг чалгар

преди 4 години

Тол системата ако заработи без проблем след 01.03.2020 ще си сменя името и религията.

15

РБ

преди 4 години

Тол системата трябваше да работи от 01.08.2019г , но некадърните гробари и това провалиха !! В Мутроландия нищо не работи нормално освен кражбите !!!

14

Анонимен

преди 4 години

В момента няма човек, който да може да си купи бордови устройство за заплащане на тол такси, да го вземе и да си го постави в автомобила. Не се допускат gps декларатори на данни, или се допускат с безумни условия,а мошениците като ментел единствено сключват договори, като партньори са им на пищова брат му, например. Изгражда се тол система по герберастки.

13

Строителен инженер

преди 4 години

Този охранен ПОСЛУШКО, който кара служебна кола за 80 бона с нашите пари, е завършил ГЕОГРАФИЯ в СУ и хал-хабер си няма от инфраструктурни проекти и поддръжка на пътища. *** номер едно на Тиквата. Селянче от Априлци дето няма и 40-ка , а от няколко години се прави на министЕр. За това сме на този хал. Този е Рени, но от мъжки пол! Демек мъжка КАЛИНКА :)))

12

6

преди 4 години

До Анонимен Тоя автобус нямаше никакви документи освен бележка за скрап. Точно затова безпощадна тол система и всички *** на ***. Сега е 21 век ***.

11

Анонимен

преди 4 години

Ама много добре охранен тоя, на снимката - от тол системата ще да е.А може би се храни заедно с финансовия министър, който е не по-малко охранен и почти толкова нагъл. Къса ми се сърцето за финансовия министър, завалията къща си няма и не може да си купи. Добре, че един злостен нарушител на финансовите закони го е приютил безплатно, без никакво нарушение на морала му.Еднокнижника твърдеше, че целта на системата е да вкарва 150 млн в бюджета, а тоя говори друго.

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя не беше ли дето уби 21 човека край Своге.Защо още е министър, а не е в затвора ?

9

Анонимен

преди 4 години

НСИ призна: Не са верни данните за икономическия растеж на странатаАми сега, кво стана бе герберасти лъжливи ?

8

мак

преди 4 години

Аз пък мисля, че бб изкривява данните за броя на тези, които са хукнали обратно в България. И за растежа в икономиката, за ръста на доходите (при премълчаване за растежа на цените) също. И нап изкривява данните за събрани милиарди, за да "им се полагат" милионните бонуси.

7

Анонимен

преди 4 години

Автобусът от Своге, който се обърна по новоремонтирания ви път, имаше ли винетка?

6

Анонимен

преди 4 години

И тоя домашен любимец на Боко цъфна по медиите за да приказват глупости.Като на истински домашен любимец най му отива да се вози на задната седалка на джипката да маха с опашка и да ближе мутрата по дъто.За друго не става.

5

Анонимен

преди 4 години

Буратино кого лъжеш бре?!Утре ше те гепи корона и като кихнеш и ти и Тиквата сте чао!

4

???

преди 4 години

При 2.3 милиона винетки от началото на ноември до средата на февруари 105 дни по24часа по60минути по60секунди-2300000:105:24:60:60=0.25винетки за секунда. Това е при 24часа неприккъсната работа. Ако приемем, че се купуват само 12 часа на ден това прави ПОЛОВИН винетка в секунда. Къде ги вижда тези десетки хиляди операции в секунда 🐞🐞🍳👀.

3

???

преди 4 години

Защо ли не му вярвам?

2

Шапка

преди 4 години

им свалям на ГЕРБ.Преди бях против ГЕРБ,но сега като виждам с какво темпове затриват цялата Държава без София,мога само да кажа поклон.Това което,Османските Султани,не можаха,да направят за почти 500-тин години,да затрият българите,ГЕРБ почти успя да го направи.Идват нови избори,ГЕРБ пак ще ги спечели,това означава,че те вече ще управляват от 14 години,след краят на кабинета Борисов-4,реално от България,ще останат София,Варна и може би Бургас.

1

Анонимен

преди 4 години

Не му е лесно и на Бойко. До миналата седмица си джиткаше като волна птица с джипката и Горанов на задната седалка, а сега осъмна с къща, жена и дете на врата.