47

д-р иванов

преди 4 години

не го слушайте това е северно македонска политическа хореография

46

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям прокуратурата !Крайно време е някой да започне да носи отговорност.Времето на безвремието свърши !!!Който не е доволен - В ЗАТВОРА !!!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Абе какви са тия барети да арестуват тази жена. Просто я привикват в районното да отиде сама и и дават листове да пише. За какво тия простотии. Държават тръгнала срещу държавата да се зъби. Ами ако е виновна, значи самата държава е виновна. А то телевизии, камери, барети както при Иванчева. Стига с тия показни арести като при Сталин.

44

Факт №2

преди 4 години

Чърчил,Труман и СТАЛИН са първи дружки чак до създаването на 5.5.1948 от Берия и ГРУ на отбора на Цска от Борисовата в Софсело с което започва Студената войнаСталин е НЯМАЛ ЯДРЕНА БОМБА и е небоеспособен до 1948Английското посолство заповядва на к"учето Хитлер да освободи Георги Димитров защото в Холандия АНГЛОПОЛИЦАИТЕ са били впъти повече от комунистите имЧърчил изпраща Агента на МИ-6 Георги МЕ Димитров да напомня на Тарабата кой го е освободил1949 Сталин с помощ БКП,ЦСКА го пречуква

43

ФАКТИТЕ:

преди 4 години

До 3За останалите съм съгласенСтефан Стамболов обаче е управлявал със здрава ръка но преди това е бил верен съратник на Левски и комуниста Ботев ненавиждащ Карл Маркс и марксизмаАнтикомуниста всъщност от революционерите е Захари Стояновно като цяло нашите герои всички са ненавиждали Маркс и марксизма които най-вероятно са замесени в залавянето на Левски от османлиитеБКП и ЦСКА са най-голямата подигравка и г"авра с България и българският етнос откак съществуват

42

Офф ,да се омита

преди 4 години

И тоя РевиЗорец се оказа една плюнка.На всяка дума повтаря "Борисов".И как само чака Тиквата да му подсвирне ,че да си завърти опашката и да изплези език.Как пък един достоен човек да не се намери в тая нещастна държава ,който да не играе по свирката на първобитния сел.як от Банкя.

41

ПУРКО

преди 4 години

реви... ЗороООООООООО......

40

асд

преди 4 години

АТАКА и другите националисти повече в парламента няма да влязат и не заслужават

39

Анонимен

преди 4 години

Това вече е традиция в ОП. Подават оставки като министри и остават дупетати както Симеонов. Важното е че 4 години си недосегаем стига да крепиш Борисов и Борисов си плаща,

38

Анонимен

преди 4 години

След като и Каракачанът се озъби,явно каскета е объркал нещо нещата в коалицията...

37

Анонимен

преди 4 години

Ревизор,спасявай се .Терминал 2,там е истината.Обади се на Черепа.Това е другия вариант.Той може да те вземе при него.

36

Анонимен

преди 4 години

Мястото на Ревизоро е при Нено Димов, заедно в една килия ще им е екстра!

35

Анонимен

преди 4 години

Ревизоро да не ерчи много,много че да не го изпратят глашатай в некое село.

34

Анонимен

преди 4 години

Иванчева когато я държаха 2 часа окована на улицата това не беше ли унизително? Или като са от управляващата коалиция заслужават специално отношение?

33

асд

преди 4 години

Тоя иска да прави сделки като Нено ДИмов от първия ден...няма отпадъци, няма далавера...празни язовири, пак няма далавера

32

б0клук

преди 4 години

Поредния послушковец на хранилка при Дон Тиквоне. Махайте се бе за нищо не ставате нито един няма нормален там или кадърен покрай тази Тиква неземна.

31

Анонимен

преди 4 години

Преди Ревизоро ще е Амгъл Кумчев за пародийните мерки за предпазване от Коронавируса.

30

Анонимен

преди 4 години

Рев и зор - какъв прякор само има. :)

29

Анонимен

преди 4 години

Абе Ревизоро,те испанците вече взеха да намигат на твоят работодател-премиера.

28

Анонимен

преди 4 години

Той премиерът ти и теб ще изхвърли. Пак ще се натискаш от партия в партия като другите политически продажници, каквито сте всъщност всички.