23

Анонимен

преди 4 години

Набързо от нета - организирана екскурзия до Италия: 4 дни за 369 лева, 7 дни за 629 лева,.... За 2000 лева няма. Принципно екскурзиите в чужбина излизат по-евтино от тези в България, ако се отчете и качеството, което получаваме.

22

e-e-e-e

преди 4 години

До 14 - СССР2 посмали малко! чак пък нов СПИН! самите лекари казват, че като цяло преминава леко, застрашени са най-вече престарели и с други тежки заболявания..... хайде да не се плашим излишно!

21

Анонимен

преди 4 години

Сладурче!

20

Анонимен

преди 4 години

Една моя колежка се върна току що от Италия.Беше само няколко дни там.Вика, че е ужасно скъпо.Една наливна бира ти е 8 евро.Ми за тия пари аз ще купя 2 кила наденица и бира на корем и ще ям две седмици бе!!!Аз пък нямам пари и за самолетен билет камо ли за два три дни...

19

Анонимен

преди 4 години

ДО: 17Една лъжа повторена дори 1000 пъти си остава лъжа. Няма как да я избелиш с белина!България се управлява от мутри и бивши комунисти (То има ли бивш комунист?).Предлагам ти следното:Нека за момент пофантазираме. Нека си представим, че управлението на ГЕРБ е хубаво.Тогава защо има толкова много бедни хора???А??? И не, не са безработни - работещи бедни са!!! Но те за теб са невидими...

18

син антикомунист

преди 4 години

До: номер 3Лъжливо.Заглавието е една опашата лъжа.Повечето от тези 10 000 сигурно са червени бандити и мутри!

17

до6

преди 4 години

ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН,ти не си от тези,които имат мозък и изкарват добри пари.Не всики са мутри и мутреси.!ЗЛОБАР НЕКАДЪРЕН!

16

Анонимен

преди 4 години

Май тая година всеки ще си ходи на туризъм на село -в България има много прекрасни места и без пияни чужденци

15

анонимен

преди 4 години

Тая да заминава с еднопосочен билет за Италия, ако иска по-далечна дестинация - Ухан в Китай!

14

СССР2

преди 4 години

До туристРазличава се по това, че е нов вид СПИН, който е поне 100 пъти по-силен от стария СПИН. Спокойно може да се нарече "СУПЕР-СПИН" и отновно е създаден от американска компания филиал на ЦРУ. Този път в УХАН и пуснат там, за да избие човечеството под 500 милиона души, което е целта на илюминатите. Пръскат го и с кемтрейлс! Радев обеща преди да стане президент, че ще разследва кем треилс! Сега нищо! Радев, къде се скри?

13

Анонимен

преди 4 години

Двупосочен билет до Милано е 49лв, двупосочен пак казвам ако не сте разбрали.

12

Анонимен

преди 4 години

Нос, а колко са резервирали на гомномотието? Или те е срам да кажеш .. хайде излъжи ни че направо ще се пръскат по шевовете хотелчетата тази година... като обсъждах с познати всичките пак и тази година ще са в Гърция, Турция, Италия и Испания. Няма желаещи за гомномотието заселено от мутри

11

турист

преди 4 години

Мисля, че зорлем се създава психоза сред хората! По какво въпросният вирус се различава от ежегодния грип!? По нищо! Защо трябва да се сее страх и да се зомбира населението! Ще отмине, както отминаха и предишните: свински, птичи и прочие простотии! Дано не ми отменят екскурзиите заради глупости!

10

СССР2

преди 4 години

До така де номер 9Така ли било? Е, тогава може. И аз някак си мога да събера 100 лв.

9

така де

преди 4 години

До СССР2Един двупосочен билет за Италия е под 100 лв. Остава да се налази и евтино спане. Не е кой знае каква философия.

8

СССР2

преди 4 години

До Анонимен до СССР2И кво съм зле аз? Обясни ми как се печели за такива екскурзии? Цели 10 хиляди. Една такава екскурзия на човек е минимум 2000 лв. Това са 10 000 x 2 000 = 20 000 000 милиона лева спестявания? И това е само за Италия. Представи си към другите дестинации какво е? Трябва да ги пишат "гастербайтери". Не ми се вижда обективно да е възможно. Пък ти, ако щеш ми се прави на просветен. Пътувал си веднъж и ти до Рим си мислиш, че вече много свят си видял и си от тия с парите...

7

Анонимен

преди 4 години

До СССР210 000 ?????????????? Е много си зле мой човек, но имайки предвид логото под което се подвизават е напълно в реда на нещата.

6

СССР2

преди 4 години

До Анонимен до СССР2Повишена трудност е за теб, защото не може да ми обясниш! А аз мога да си обясня! Защото са мутри и мутреси или шантонерки. Кой в България изкарва честно такива пари?

5

Анонимен

преди 4 години

До СССР2Въпрос с повишена трудност, нали. Като за теб. От къде ??? Боже събери си вересиите.

4

СССР2

преди 4 години

И от къде тия 10 000 имат пари за тия скъпи екскурзии?