24

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Термометърът показва 33,5 градуса. При такава ниска температура да е умрял отдавна. Поне 36 градуса трябва да има.Ама какви разбирачи коментират само!!!33 градуса е нормалната температура на ПОВЪРХНОСТТА на кожата.В подмишничната ямка е 36,5 градусаВ правото черво (peктума) е 37,1 градуса

23

Бог

преди 4 години

Искахте да Играете ... Забавлявайте се ...

22

Анонимен

преди 4 години

Егоистична ***от мрънкачи. Никой няма да ви извади и едно кестенче от пожарите ви. КратУните разбират само от здрав постоянен натиск. Вместо да дрънкате нажежете сайтовете и телефоните им от въпроси... Че за бунт неставате, защото на вън този път ви дебне Короната...

21

Анонимен

преди 4 години

И аз започвам да не им вярвам... след като тоя корона вирус е толкова опасен, защо не се затварят граници, а се допуска всякакви да заразяват всички? Или китайците са такива ***, че затвориха границите или европейските лидери искат да избият половината пенсионери, за да не им плащат пенсии?

20

Анонимен

преди 4 години

От Френската гимназия другата седмица пускат на екскурзия децата до Париж с автобуси през Милано.Ха да ви е честито, като се върнат.МОН няма ли да вземе мерки и да ограничи училищните екскурзии?

19

Любопитен

преди 4 години

След всички избивания на животни без реална нужда и с определена цел,дали сега покрай корона вируса гербавите няма да подпукат и населението?Тъй ще се освободи Територията за внос на *** или последваща продажба...

18

Няма

преди 4 години

Смисъл да го изолирате. На самолета и обратно в Милано.

17

Анонимен

преди 4 години

У нас здравна система няма.Дойде ли този вирус в Чалганистан ке запеем друга песен.

16

Копакабана

преди 4 години

Към 9Смъртността още не е ясна каква е, китайците сами не знаят колко са умрели от вируса.Проблемите са, че няма лечение и се предава много бързо. Познатият ни грип се разпространява 1:1.3 и само, когато човекът има симптоми. Този се разпространява 1:4 и през целия инкубационен период, който варира доста. Говори се за случай от 27 дни. Ако нямаше карантина и ограничения, досега заразените щяха да са милиони.

15

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам едно, след като са там, за какво бързат да се връщат тук. Една девойка каза, че там здравната система била много сигурна.

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

До киро принцаПишман Принце, ресторанта отдавна и даден под наем !

13

киро принца

преди 4 години

Търся главен готвач за сезона , ресторант в несебър, коректност , добро отношение

12

Анонимен

преди 4 години

800 милиона бактерии падат от космоса всеки ден на 1 кв метър ! - или извънземните са го пуснали или е някоя от тези бактерии.Факта ,че никой не знае какво е това говори достатъчно.И другото е ,че безогледно унищожаваме животните ! - е някой реши да сложи край на това като унищожи нас хората.Да не говорим ,че животните са по-умни от повечето хора !

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

МНОГО БЪРЗО СТАНАХМЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ВИРУСА СЯКАШ ДОКТОРИТЕ СА ПОДГОТВЕНИ НА СЕМИНАР

10

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса дойде като шестица от тотото на банкянския шлангаджия. Сега ще има усвояване. Върви му.

9

анонимен

преди 4 години

Ако някой знае, да ми обясни защо се вдига толкова шум за по-малко смъртоносен вирус от обикновения грипен вирус и защо, ако има нещо, което не се казва, зашо не затворят границите, ами всякакви щъкат насам - натам, а по телевизията казаха, че вирусът в началото на инфекцията не давал позитивни проби?

8

Иво

преди 4 години

Бог да ни пази с това здравеопазване..Представям си ако отиде у Радневската болница... Дет я източиха.. Смях ще е

7

Анонимен

преди 4 години

Няма ли държавата да се стегне и да започне да подава информация за ситуацията. Какво значи още един човек бил приет?! Колко са тези хора? Какво показват резултатите за китаеца и момчето дето умряха много странно? Що за *** държава е България, чакаме да дойде инфо от чужди медии ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Термометърът показва 33, 5 градуса. При такава ниска температура да е умрял отдавна. Поне 36 градуса трябва да има.

5

конспирация

преди 4 години

а всички ни беше страх от 3та световна война и атомни бомби хаха