15

Йогарадж до 11

преди 4 години

Смъртта е щастлив момент само за тези, които няма да се прераждат повече. Такъв май е само Буда. Но и той е умрял от вирус - ял месо от някакво диво животно...

14

Хъ

преди 4 години

В цел свет образованите белодробни лекари са пулмонолози, а у нас - понеже го карат през просото, са пулмолози.Може ли Ния да обЕсни защо е така?

13

Да бе

преди 4 години

И откривателят на корона вируса си замина много възрастен. На цели 36 години.

12

Анонимен

преди 4 години

Значи може да очакваме, че правителството на Иван Костов ще си го получи заслуженото най-накрая. Тези бивши министри почти всички са между 65 и 90 годишна възраст, начело с Иван Костов роден 1949 година.

11

До пенсионер

преди 4 години

Смърта не е нищо. Тя е по-скоро щастлив отколкото нещастен момент.От латински

10

Анонимен

преди 4 години

И от лешоядите и вирусите има смисъл в природата.

9

Е и...

преди 4 години

Оздравяване на пенсионната реформа. И пренасочване на средства в други пера/портфейли/.

8

анонимен

преди 4 години

СИГУРНО ТИЯ ОТ НОИ ПОТРИВАТ РЪЧИЧКИ ВИРУСА ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ТА ДА ИЗМРЪТ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДА ОСТАНАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИЧКИ ЗА КРАДЕНЕ. ДЕ КЪСМЕТ.

7

Анонимен

преди 4 години

Пулмолог: Предимно възрастни са жертвите на коронавируса май няма да има кой да избере другарката Нинова за вожд през лятото. За *** пък да не говорим :)

6

Като

преди 4 години

Чета как в Италия са умрели от вируса хора на 77 или 78 години, се сещам, че в нашата мила татковина мъжете живеят средно около 71.

5

Пенсионер

преди 4 години

Предимно възрастните са най изложени на всичко лошо. Само смъртта е по лоша от старостта. Сега го разбрах.

4

Анонимен

преди 4 години

Леле колко неграмотно... Нийчето е добила общата си култура и правописа от фейсбук, шоуто на Слави и пиене не кафенца в квартални капанчета. Айде, Нийче, прочети барем една книжка, че си журналист колкото аз съм Рей Чарлз.

3

Зозо

преди 4 години

На Позитано 20 са изкарали противогазите :))))))))))))))))))))))))))))))))) Изборът на нов председател под въпрос :)))))))))))))))

2

Анонимен

преди 4 години

Милиарди харчат за борбата със снега и са супер подготвени и като паднат 2снежинки......!!!Има ли някой който да им вярва?????Мерките им са да изпратят семействата си далече от *** в каквато превърнаха България!!!!!

1

Ех, Ния, Ния...

преди 4 години

"обесни" - това нещо като бесене ли е?