9

адвокат Тенев

преди 4 години

Разгрома на БГ и всичко българско продължава с пълна сила чрез кражби и разпродажби. На ви Капитализъм,на ви Демокрация....

8

до 154

преди 4 години

До АнонименДругарю нямаш си представа какво крадене беше при бай Тошо и БКП. Денонощтно се крадеше от заводи, ТКЗС-та, болници и всичко от което може да се влачи. Стигнаха до там комунистите , че жени си пъхаха в гащите краве масло и кашкавал в хранителните фабрики. По лошото е , че нямаше никакви наказания, защото партийния секретар викаше, оставете жените.

7

бай Иван

преди 4 години

Сега като и треснат една условна присъда с 3 годишен изпитателен срок ела да видиш.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е наследството на БКП на бай Тошо. Хората бяха научени да крадат от всички държавни структори. Иначе в такова малко градче всичко се знае, но всеки краде и си трае.

5

Анонимен

преди 4 години

Няма място до което да не се е докопала крадливата герберска ръка.Краде се от всичко ,навсякъде и по много.Краде се в несвяст ,като за световно.Болниците са само част от голямото герберско крадене.

4

Няма такава държава

преди 4 години

Ако дойдат прокурорите в Ямбол ,да видят пък тук как един пияндурник-гербераст окраде болницата ,тези в Раднево ще ги провъзгласят за светии...

3

Дебел депутат

преди 4 години

Да отиват да берат маслини в икономически изостанала Гърция,пари тук за вас няма.

2

До кога???

преди 4 години

ако парите за тези климатици , дето са ги накичили като в Бронкс, ги бяха похарчили за цялостна климатизация със сигурност щеше да им е по-евтино, ама пусто крадене.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НА ВРЪБНИЦА