138

Дими

преди 4 години

В България е същото.В момента има поне 30 с вируса и се мълчи за това.

137

Спокоен

преди 4 години

НЕЕЕЕ!!!ПОМОООШ!! ВСИЧКИ ШЕ ОМРЕМ!!!АААААА!!! УЖАСТ! КРАЯ Е БЛИЗО! ПОКАЙТЕ СЕ ГРЕШНИЦИ! СПАСЯВАЙТЕ СЕ!!!

136

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ в UK се обаждаш на 111 , не ходиш при JP и не излизаш. Всички получихме съобщения от JP-то за симптомите и др. и какво да правим.

135

Кольо

преди 4 години

Тей ами, паники, маники... даже направо спрете да говорите, че да няма страх и да почнем да ходим до Италия и Китай на почивка. Да се прибираме спокойно в България, да кихнем 1-2 пъти. Закво паникьосват хората наистина, ааамаха... и тия данни за 30,000 човека... 100% са верни, китайците кога са лъгали?! 🤣🤦🏽♂

134

SVETLA

преди 4 години

някой от всички вярваше ли, че вирусът ще остане само в Китай, при положение, че пътуват и е препълнено навсякъде от тях. При днешното свободно движение на хора, не е възможно. Но упрека ми е към Италианските власти. Доста късно информираха Европа за броя заболели и починали.

133

Анонимен

преди 4 години

Ако Китай е далече, то Италия е доста близо. И там нямаше паника и изведнъж починаха десетина човека.

132

Анонимен

преди 4 години

Грешна е информацията в последния параграф на статията, не бива да се ходи на лекар, рискът е голям за околните и с маска. Трябва ако имаш симптоми, да се обадиш, или на домашния, или на бърза помощ и те преценяват. Поне в Милано е така.

131

rm

преди 4 години

мда, "нема страшно", ама накрая си измиваме ръцете - Бъдете информирани. Ситуацията може да се влоши във всеки момент, както е при всяка епидемия.И като се влоши ситуацията, какво правим тогава?

130

Решението

преди 4 години

Казаха, че твърдия алкохол го убива - довечера промивка с парцуца и жената да е готова.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"80% са българите с ниско IQ, а не заболелите и умрелите."Моето IQ е само 120, но си стоя зад думите, а твоето явно се изразява в самовеличаене и някакво фалшиво чувство на превъзходство, сякаш за теб не важат природните закони.

128

Анонимен

преди 4 години

До Козата АниВирусът не хваща меките китки, защото е гнусливзначи политбюро на бсп е защитено! Крум Зарков и другите момченца около дебелогъзата ще доживеят до конгреса :)

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонименно заразността + факта, че 80% от заболелите се нуждаят от болнично лечение, или просто умират 80% и повече!80% са българите с ниско IQ, а не заболелите и умрелите.

126

Козата Ани

преди 4 години

Вирусът не хваща меките китки, защото е гнуслив, така че тази година прайд ще има!! Очакваме гордостта на нацията по без ***, организирана и платена с любезното съдействие на западните посолства!!!

125

Анонимен

преди 4 години

Проблемът, паниката и реалната опасност е от ВИСОКАТА СТЕПЕН НА ЗАРАЗНОСТ ! Птоцентите са като на всички вируси, но заразността + факта, че 80% от заболелите се нуждаят от болнично лечение, или просто умират 80% и повече!

124

Дзъ

преди 4 години

Единственият източник на информация е сайтът на Свтовната Здравна Организация. Рискът е повишен от 4та на 5та степен. Подобни статии - лично мнение на автора, както и нтервюта с хора споделящи лично мнение по темата биха били подвеждащи обществото. Ясно е, че не е желана паника сред хората, но тя е факт поради недоверие в нашите институции, а защо нямаме доверие в институциите - е много друга тема

123

Анонимен

преди 4 години

Още ли внасяте биологичен *** от Италианските болници с контейнери на пристанище Варна-Запад за горене в Девненските Заводи,като дойде Корона вирусът от тях какво ще правим?

122

вирус без корона

преди 4 години

Еййй изтрещял народ бе.Неви трябва никакъв вирус вие и без него сте болни.Той тоя вирус в България няма да дойде от страх от ненормалници.

121

Анонимен

преди 4 години

Birusite haresvat trezvo...stoite trezvi...

120

Щерю

преди 4 години

Трезво, трезво, ама, ако пламнем - 2/3 ще измрем, че и повече дори...

119

Анонимен

преди 4 години

Един ден ще се мре това е ясно. Ама не мога да разбера защо хората ги е страх......