42

Хаха

преди 4 години

Ей сега видях маски в един магазин от типа "всичко за всеки".

41

Анонимен

преди 4 години

Е трябва да си мнооого обратното на остър, за да се пазиш от китайския вирус с маска, произведена в Китай!

40

Анонимен

преди 4 години

Песимистите се запасиха. За оптимистите не зная. Може пък да са късметлии!? Трябваше да си купите още като се каза, че в България ще се върнат 50 000 китайци след новогодишните им празници. Сега е късно. Хилете се де, ама не е за смях. Този вирус е от калибъръ на чумата.

39

Анонимен

преди 4 години

А *** дойде ли в софия коронавируса 2 Добре дошел

38

Бойко Б.

преди 4 години

Ало Мутафчиев, защо ми правиш номерца, аз казах, че имаме само 1000 теста за коронавируса, а ти сутринта по радиото каза, че имаме 2000. Защо ме злепоставяш, така доказваш, че съм лъжец? Сега отиваш в центъра на София и три пъти ще извикаш, само 1000 теста имаме!!!

37

Друго си е маската

преди 4 години

да е с коронавируса, бонус от Китай.

36

мислете бе Хора !

преди 4 години

ми нарежете си ленти от стари чаршафи ,дрехи , може да ги обработите със соден разтвор ква е таз истерия -няма китайски марли в аптеките ? Парцали нали имате -същата работа

35

Анонимен

преди 4 години

Гледах китайски филм на лаптопа!Онлайн!!!!Някои кашляха, а други даже плюеха.....Шъ му ударя две - три ракийки за профилактика!ПСТц,тц,тц..., забравих да сложа маска преди да почне филма!

34

Анонимен

преди 4 години

То сега от Китай нищо не ни трябва.

33

Чукундур

преди 4 години

Спете бре! Утре ще бачкате.Трябва да си заработите мизерните заплати.И искайте от вашия работодател да ви купи маски.Ако откаже кажете му че е експлоататор,и кожодер дето мисли само за собствения си джоб.За вашата немарливост и безотговорност изкарайте него виновен.

32

ББ

преди 4 години

а разправяте нямало Господ,да убиваш Народа си за пари,да изоставиш родителите си в нищета умиращи в нечовешки болки и мъки,да убиваш деца и майки на пешаходни пътеки...и да го приемаш за нормално...да се гавриш с паметта на Апостола,Ботев и плеядата герой жертвали живота си за да ви има и да чествате..Луков крадеца...аз ви проклинам от 60 години с Анатема...предците ми и те...децата ми...и правнуците ми и те ще ви проклинат ...вън еничарите продаващи интересите на Народа ни

31

Чукундур

преди 4 години

Кой купил купил!Кой взел мерки овреме,взел.Нямало маски!Ами да сте си купили бре!От толкова време се говори и пише.

30

Анонимен

преди 4 години

Днес в Хепи имаше и един китайски готвач. Понакашляше момчето. Не се притесних много.

29

Анонимен

преди 4 години

Това с маските е голяма смешка. Доставки от Китай? Сериозно? Следващата стъпка е масовата истерия че вече сме на прага на изтреблението и ще започнем да ги търсим като луди до побъркване, сякаш тези парченца плат могат да ни спасят. По - важното е прави ли някой нещо този вирус да бъде овладян ще чуем ли нещо най - после по този въпрос. И ще престане ли този вирус да бъде пренасян навсякъде и да заразява нови и нови хора. Искам да чувам за това но за най - важното пак никой не говори.

28

Анонимен

преди 4 години

Казват че вируса минава и се хваща през очите?През г,за не минава ли?Само питам.

27

Анонимен

преди 4 години

Е, поне търговците на маски ще спечелят от тая идиотска истерия. Лошо нема.

26

Анонимен

преди 4 години

мед .маски са ефективни през първите 20 до 30 минути , после трябва да се сменят .

25

Зоро

преди 4 години

Подозирам ,че когато маските паднат пак Станишев ще е виновен

24

Анонимен

преди 4 години

Купете си от онлайн сайтове, там има много по-добри и предпазващи маски!! Медицинските са слаби и се ползват еднократно. Има маски с кислороден филтър, които са против аерозоли и отрови -напр. ако пръскате в къщи срещу насекоми, за да не се вдишват отровите. Маските които закриват едновременно носа и устата - те са най-добри.

23

Анонимен

преди 4 години

Днес си купих 10 маски на цена 50 стотинки парчето. Преди 1 месец бяха по 20 стотинки.