20

До 20

преди 4 години

Научи български! Джип има на български повече от едно значение, а ти явно знаеш само едното.

19

До списващия

преди 4 години

Информативно: Джип и Волво са две различни марки автомобили.

18

Анонимен

преди 4 години

1000 лв е смешна глоба за подобна наглост

17

Анонимен

преди 4 години

Директно в затвора за 1 година или минимум няколко месеца! 1000 лева глоба няма да ги уплаши!

16

българин

преди 4 години

Тоя трябва да е най-големия т-панар , след като не знае , че на отсечката Златица , Пирдоп , Челопеч има най - гъсто наслагани камери в БГ !

15

Анонимен

преди 4 години

До ???Щом толкова бързаш: ходи на Т2. Всеки ден лети до Варна.

14

???

преди 4 години

За колко време се стигаше от София до Варна, ако се спазват всички ограничения? За 16 часа или за 20 часа?

13

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези огромни скорости - до 40 км/час? Я да въведат веднага за цяла България ограничение до 5 км/час и пред всеки джигит да върви човек с флагче и да предупреждава, че идва джигит.

12

Анонимен

преди 4 години

взимайте им и автомобилите, само така ще се научат и ще ги заболи много.

11

Анонимен

преди 4 години

До Станко Е46Станко, бате, не може в 21-и век да караш кола от 20-и век. Помисли върху това.

10

Песоглавец

преди 4 години

На Подбалканския път, дълги години нямаше никакъв контрол и всички свикнаха да карат от 120 нагоре. Явно вече не може и май ще има доста изгорели.

9

Нормален

преди 4 години

Гледам тука все печени джигити" се изказват.Никой не го упреква.Явно и вие сте от този ,,сорт"-самоуверени ненаиграли се ,ненаживели се ,непоумнели все още. Пълно е край пътищата със букетчета в буркани и кутии,некролози и жалейки от мама и тате точно за такива ,,бързи и яростни ,бъркащи Добрич-Варна или Русе -Бяла със Монца .

8

???

преди 4 години

Ограничение до 40 км/час, карал със 136 км/час. Интересно е каква е безопасната скорост за този път - 150, 200 или 300 км/час? Аз залагам на 300 км/час, само не разбирам защо ограничението е до 40 км/час, а не 10 или 20 км/час?!

7

дс

преди 4 години

Живея на кръгово с пет лъча. Обикаля се за по-малко от 20 секунди. Виждал съм коли, които чакат с включен двигател по 3 - 4 минути, да няма никой, за да отидат от техния път до съседния му ляв, в насрещното, без да обиколят кръговото. Вярвам, това високо ги повдига в собствените им очи. А чурчето се увеличава с поне два сантиметра. Някои, които съм ги виждал да минават така по десетина пъти сигурно се хвалят с поне 35 сантиметра. Обзема ме черна завист!

6

МВР

преди 4 години

Много коварен прав участък е там, предизвиква те да натиснеш *** докрай... ама пусти камери.Като не знаеш къде са, вземи си навигация. На цената на глобата можеш да си купиш 5.

5

Анонимен

преди 4 години

Мога ли да попитам, какво прави Златица на трасето на жипката? Веднага да си ометете градченцето от трасето на жипката, че да не дода!

4

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

3

до 1-ви

преди 4 години

Още ли джиткаш с 20-годишната Е46-ца , на газчица обърна ли я , че иначе не мож им насмогна на толкоз кончета .

2

Сп??нс

преди 4 години

Крайно време е на вход/изходите на населени места да се положат легнали полицаи или някакъв друг вид ограничители, във Франция правят едни изкуствени завои на правия път и до като им свикна на няколко пъти ми се вдига адреналина.

1

Елемаг

преди 4 години

Ако е карал с включени "Дневни светлини" не виждам проблема.Проблем според мене има,ако е сложил газова и не я е вписал в талона Тогава има проблем.