61

Анонимен

преди 4 години

Без Франция през 1914г. и подкрепата на Наполеон през 1812г. сега нямаше да има Полша. Поляците дължат съществуването си на Франция, както повечето страни в Европа и света! Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Полша никога няма да достигне нито икономически, нито цивилизационно Велика Франция! Vive la Republique! Vive la France!Франция е най-великата държава!

60

Анонимен

преди 4 години

Велик народ са поляците! Слава на Полша, слава на Ян Собиески! Jeszcze Polska nie zginela!

59

Анонимен

преди 4 години

Незнам за Германия, но никога няма да настигне Велика Франция. Без Франция през 1919г. нямаше да има Полша.

58

Анонимен

преди 4 години

Велика държава, велик народ. Полша ще върви нагоре, а Германия надолу с тези милиони мигранти от Азия и Африка... след 20 години Полша не само ще е настигнала Германия, но и ще я е задминала, а Германия ще е изпаднала в политически и социален хаос. Поляците са националисти, горда нация. Полша всяка година отчита тройно по-голям икономически ръст от Германия. Освен това скоро Полша ще има най-силната армия в Европа. Обмислям сериозно да мигрирам там. Слава на велика Полша и на Ян Собиески!

57

Анонимен

преди 4 години

Икономическия възход на Полша през последните 30г. е забележителен. Това е единствената европейската държава, която от 1990г. всяка година е отчитала ръст на БВП. Миналата година я признаха за развита държава. Дори визите им за САЩ паднаха. Все повече германци и западняци мигрират в Полша. Тази страна има светло бъдеще защото не е зависима от Русия и я управляват отговорни политици, които се противопоставиха на ислямската зараза. Само вижте колко голям износ имат. Ще стигнат и още как!

56

Анонимен

преди 4 години

Полша мина през комунизъм и посткомунизъм. Нормално е да им трудно, но важното е, че си поставят високи цели. Ако немците бяха минали през руско робство щях да ги питам. Милиони поляци напуснаха Полша, но към 2020г. повече поляци се връщат в Полша, отколкото напускат, а това е добър индикатор. Освен това Полша е етнически чиста, докато Германия се пълни с всякакви и я управляват комунисти. Поляците са достоен народ, който никой не успя да пречупи и са на прав път! Jeszcze Polska nie zginela!

55

Ех...

преди 4 години

Къде е Полша, къде е България... Първата е огромна държава с население от ок. 40 милиона, бързо развиваща се икономика и управлявана от сериозни политици, които мислят за народа... докато втората е ***, от която нормалните хора гледат да избягат и е управлявана от *** и мафиоти, които *** гъ-зовете на Ердоган и Меркел...

54

Анонимен

преди 4 години

как няма да са най-бедни сега, след като други ги надминаха. А дали след 20 или 30 години може би ще са или не,на този дядо не му пука, Той няма да ги доживее, затова да обещава от сърце и на воля.

53

Скептик

преди 4 години

Полша е витрина на Запада от край време. Всичко им е спуснато от Германия и САЩ. Но тяхното развитие да голяма степен е обусловено от пасивната българска икономика. Тук парите се влагат вместо в производство в луксозни имоти. За това Полша са най-големия доставчик на бяла техника и храни в нашите Молове. Това говори лошо най-вече за нашите управляващи.

52

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да ги плуете поляците, по-добре са от нас, работил съм с поляци и съм сигурен че тия цели са реалистични.

51

Анонимен

преди 4 години

Къде е Полша и къде сме ние, а някога бяха по-зле от нас. Вече се сравняват с Германия, а ние с държавите от третия свят.

50

Анонимен

преди 4 години

Това, че се кани да стигне Германия, нищо не означава. Я я стигне, я не. Но и Германия няма да е фактор тогава. До края на това десетилетие Германия ще бъде изпреварена от Нигерия. Вероятно и от други държави от Африка. Въобще бялата раса не се ли осъзнае, че трябва най-малко да се възпроизвежда на 100 процента (едно семейство - две деца), ще се загуби преди 2100-на година. А без обединение бялата раса (НАТО+Русия) вече и световна война не може да спечели. А това обединение е невъзможно.

49

ИВАНОВ

преди 4 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ МЕНТЕТА ПРИ ХРАНИТЕ СЕ ПРОИЗВЕДАТ В POLSKA.

48

Аха!

преди 4 години

Тяхната работа е като на оня дето мислел че ще пръдне, ама се насрал...

47

Анонимен

преди 4 години

Предизборни лъжи от най-популистката партия в Европа!Ако беше толкова розово положението там нямаше над 10 мил.поляка да живеят по света и още 2-3 да ходят на работа периодично в Германия и Скандинавските държави!Работя и живея между тях 13 години и знам че не стават.Хора които им дай пиене и ядене,а жените им са по-"леки "и от рускините.

46

Анонимен

преди 4 години

Половината неща, които ядем, са полски.Гъби, ябълки и т.н.

45

Анонимен

преди 4 години

Имах полски мебели - вероятно произведени от някой тамошен Домуз - едър капиталист, които не издържаха и две години. Ай нема нужда!

44

Анонимен

преди 4 години

Икономика, която се крепи на калпави стоки.

43

Добже

преди 4 години

Не е лошо човек да си поставя високи цели, друг е въпросът с възможностите. Бил съм в Полша доста пъти и винаги ми е било интересно как се отнасят с германските туристи. Много е забавно, трябва да се види зашото е трудно да се опише. Горе-долу както ние като имаме вземане-даване с англичани или франсета. Не вярвам да стигнат Германия дори след 50 години.

42

Нема нужда

преди 4 години

Освен с китайски бо.клуи ще ни заливат и с полски такива!Колко читави стоки сте си купили от полша? Отговор: Николко!... И .. те така!Освен това, ако говорим за качеството на запада от преди 20-30 години - съвсем никога!Имам немски миксер и ютия от преди 30 години и не са мръднали!