11

гадната корона

преди 4 години

Дано пощади Европа, иначе ще е страшно. Има къде да се разпростира, все пак е направен вирусът за многолюдни дестинации, а както знаем не сме интересни еврогейците, защото сме застаряващи и с приръст на населението около 0. По-интересни са многолюдните дестинации, за да се редуцират и да им се блокира икономиката, пък ние в тази част на Европата и икономика нямаме, не сме интересни.

10

художника

преди 4 години

Пийте обикновена йодна тинктура за профилактика 5-6 капки в чаша вода. Йода възбужда движението на лимфата, която храни еритроцитите /войниците на кръвта/, който засичат всяко чуждо тяло в организма и го унищожават, затова се вдига и температурата на човека. Йода може да се пие от деца, дори и от бременни. Прочетете за "Луголовия разтвор" и ще останете изненадане от мощта на йодната тинктура.

9

Анонимен

преди 4 години

До ГаргамелАко беше малко по-умен щеше да знаеш, че вируса извън човешкото тяло живее най-много час-два. Заболели в Барселона няма. Има само *** всяващи паника.

8

Анонимен

преди 4 години

Там радеф не може да наложи вето на коронавируса

7

Др. Чен

преди 4 години

Диагноза: Масова психоза.

6

Анонимен

преди 4 години

До ГаргамелДрънкаш глупости.

5

Гаргамел

преди 4 години

Вав Барцелона също имало от тоя вирус...бил дошъл с италянски маркови дрехи и затва оня ден затваряаха магазини...

4

..

преди 4 години

Спокойно, кораба потъва бавно, вода ще има за всички...Истината е, че рано или късно ще стигне и до БГ, ако вече не е стигнало...

3

Компота

преди 4 години

Бойко веднага да постори болница за заразените от коровинавирус в България поне с капацитет минимум 500 хиляди и да се поставят под карантина заразените в болницата

2

Унуфри

преди 4 години

Пускайте още мигранти и гарантирам че Никога няма да се заразите !!!

1

Венелин

преди 4 години

Нали лаете срещу България постоянно, колко хубаво било там?! Сега защо искате да бягате на сам и ревете по тв? Стойте си там, не ни трябвате с тая зараза!