20

Данък

преди 4 години

След като получават субсидии от мойте данъци и БДЖ и автобуси, чуждите граждани ползващи услугите на каква цена заплащат билета....

19

Мирчев

преди 4 години

Абсолютно на място са възраженията на превозвачите. В повечето държави си плащаш устройството, отчиташ си пътните такси и го връщаш, когато вече не ти е необходимо. Какви са тези абонаменти и месечни такси? От АПИ казват, че има възможност да си купиш устройството. Откъде? Няма такава опция, а остава 1 седмица преди старта на ТОЛ системата. Абсолютен монопол и нулев контрол от страна на държавата!

18

Т. П.

преди 4 години

Чета от известно време материалите, които излизат за тол системата и недоумявам. Значи ако тежкотоварен автомобил се движи по второкласен или третокласен път от републиканската пътна мрежа, няма да плаща нищо. А ако лек автомобил мине по същото трасе трябва да има винетка...... ???

17

Анонимен

преди 4 години

Prevozvachite sa avantadjii i muftadjii kato agresivnata partizanka kornelia ninova i sergei stanishev s negovia zurnalizticheski bruxelski harem, iskat vse drug da im plastat smetkite kazo na rradev i nso...da se nauchat da letiat...vazdushnite niski patista v rbg sa gratis...a asfaltat struva mnogo pari, trud, tehnika, ima izihabiavane, sliagane sled vseko zemetresenie...

16

Александър Линков

преди 4 години

То ще се плаща на километър,но искат и наем да събират,страшни крадци

15

Иван

преди 4 години

То хубу ама колко струва в Гърция Сърбия .. колко унас

14

Анонимен

преди 4 години

Като нафтата поскъпва, цените на билетите се вдигат, но като цената й падне, никога билетите не са поевтинявали. Ползвайте споделени пътувания и влакове. Сещате се кво за автобусната мафия.

13

Анонимен

преди 4 години

В ГЪРЦИЯ,МАКЕДОНИЯ,СЪРБИЯ СПИРАШ ПРЕД ГИШЕТО ПЛАЩАШ СИ МАГИСТРАЛАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ.ВСИЧКО ОТНЕМА ОКОЛО ЕДНА МИНУТА.УМНИЦИТЕ В българия ВЕДНАГА ИЗМИСЛИХА МАРШРУТНА КАРТА,БОРДОВО УСТРОЙСТВО И GPS ТРАКЕР.ДО КОГА ЩЕ МАЧКАТЕ БЕДНИЯ НАРОД???

12

До 5

преди 4 години

ТОЗИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ДА КУПУВА СКЪПИ ШИШАРКИ,САЛАМ НАРОДЕН И ЦИГАРИ.С ДВЕ ДУМИ...ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ:)))

11

Митко 21 см

преди 4 години

Ваню Контев, собственик н а Биомет и той е недоволен и ще протестира. Докараха го до фалит човека. Добре че преди 2 години си купи най- скъпата супер кола - Бугати Широн, с мощност от 1500 к.с. н а цената от 5 милиона лева.

10

Тито

преди 4 години

Тия , пък все недоволни , все нещо не им изнася , все нещо не им харесва ! Ако ще работите - работете , ако не - ходете на майната си !

9

Анонимен

преди 4 години

А ние да не би да сме договорили с НАП и НОИ за смяна на касови апарати, смяна или закупуване на нов софтуер? За актуализаци през 6м. В другите държави как е?

8

Анонимен

преди 4 години

До БизнесменАми да поскъпва. Но всеки да плаща това което ползва! Стига със скрити субсидии и изкривяване на пазара. А това води до кризи. То така или иначе си поскъпва. Поскъпнаха горивата, същите реваха и поскъпнаха стоките и услугите. Цените на горивата се върнаха на предишните нива, цените останаха? Аз до 45години ползвах само обществен транспорт. Но с моите данъци съм плащал колкото тези, дето не слизат автомобилите си. И магистралите трябва да ги направят платени. Куцо и сакато е там.

7

Анонимен

преди 4 години

До БизнесменНе ти се плаща а?Заплати не плащаш.Осигуровки не плащаш.Данъци не плащаш.И толл не ти се плаща.Така си научен.

6

Анонимен

преди 4 години

Айде БеДеЖе-то! Сега му е времето - поемете ги тез пътници. И товарните превози - също.

5

Анонимен

преди 4 години

Ей, социализма фалира! Дайте да си правим капитализма. Който ползва, плаща! Пари за цигари и алкохол има. На 40 м.ходи с колата. За винетка и здравна осигуровка няма. Пак повтарям. Още по живково време нашите камиони стигаха до Унгария. Нищо, че бяхме в един блок, социалистическия. На границата като видят локвата от масло или ти претеглят разпределнието на товара, айде обратно за България. За да има развит и екологичен обществен танспорт, трябва да свалят матреала от 15-20годишните таралясници!

4

нагли

преди 4 години

Направиха им се компромиси. Вече ще плащат по 1-2 ст/км, обаче пак им се вижда много.При автобус с 50 човека, ако пътува 50 км, то всеки билет би се повишил с 1-2 ст

3

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да плаща за пътища, но всички искат да са хубави без дупки. Ха сега ми обяснете как ще стане без пари. Щом като ползваш и рушиш тези пътища ще си плащаш, така е по цял свят.

2

Анонимен

преди 4 години

кви увеличения, за автобус е около 5ст на километър 100 кмб 5лв

1

df

преди 4 години

От тия па ми писнА! Нема евтино и безплатно вече.