14

Цярь

преди 4 години

Ами да им дават парите в пощата, те старите хора обичат да се редят на опашки и да се видят и поговорят и така.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме сега като при соца, селото щеше да има всичко, вкл. поне 3 банкомата.

12

Анонимен

преди 4 години

Ама те и поща ли имат? Повечето села в България вече нямат поща, нямат магазин, нямат кръчма, особено при управлението на мутрите през последните 10 години.

11

До-10 lozev

преди 4 години

Ако знаеше lozef, колко много неща нямаше преди 50 години,нямаше да напишеш тази г.л.у.п.ост! Заради това ,,имане" ли фалира държавата ,а бай Тошо заяви ,,СоциализъмЪт се оказа ,,Недоносче"! А после Виденов ни довърши и за втори път тръгнахме от нула!.България да не съществува от 10 години бе мушморок?.....Сега за всеки нормален човек може да не е идеално,но е в пъти по добре. Ех слободия ,ех чугунени глави-нещо разваляно 50 години искаш да се оправи за десетина ?И то с такива като теб-саботьори

10

Димо

преди 4 години

Е в колко села има банкомат бе хора.??? В няколко в цяла БългарияЕй разглези се този народ Сега очаквам и веднага да има протест-модерно е! Ето в Пасарел,който е на 25 километра от София няма.Но има поща и градски автобус...........А банка ДСК чийто банкомат ползвам ,не взима и 1 стотинка такса......БАНКА ДСК ,Я !?!?

9

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е плащането с карта да е безплатно и по този начин хората няма да си теглят помощи и пенсии, а ще се разплащат безконтактно. Така няма да има нужда от банкомат

8

Iozeff

преди 4 години

Борисов постоянно говори как прави живота на хората по-добър и как все повече хора се връщат от чужбина! Преди повече от 50г. едни хора летяха до луната и се върнаха ,а в борисова България ,няма банкомати,улици,тротоари,вода,ток,правила,закони,ред,полиция,здравеопазване,образование и ХОРА!

7

Анонимен

преди 4 години

И у мойто село няма банкомат и аз искам, искам, искам да имам. Подготвил съм си и газова бутилка.

6

Анонимен

преди 4 години

Прави са хората да не искат да държат много пари вкъщи. Всички знаем как колят, бесят и бият по селата тия от специалния електорат на управляващите... сега раздадат ли пенсиите ще е сигнал, че всички имат кеш вкъщи, кой ще ги пази?!

5

ЕУвлоги

преди 4 години

Евлоги Динчев е бил, вижте повече за този *** в интернет-няма такъв *** по света, като него

4

Totenkopf

преди 4 години

Че то са стотици да не кажа хиляди села без банкомат, какво от това? Виж ако нямат и поща то тогава няма как да си получат пенсиите , иначе няма драма, нито е новина!

3

2

преди 4 години

На Уникредит е безплатно от нейн банкомат, тук или в западна Европа и месечната такса е само 1,50 лв.

2

шматка

преди 4 години

Защо да се събират 4 човека.В селото има поща.Ще си прехвърлят пенсиите там.Във всички села пенсиите се изплащат в пощите а аз дори се учудвам че досега са имали банкомат.Това че ни занимават с такива "важни" новини говори за нивото на журналистиката.Скопена мърлява неспособна да усети истинската новина

1

Анонимен

преди 4 години

Ако ползваш банкомат на банката, издала картата е безплатно.