51

Анонимен

преди 4 години

Хотела работи ..интересно,явно големи връзки имат че не е затворен и как толкова бързо разбраха че не бил болен???

50

Анонимен

преди 4 години

Вирусите са много и всичките са измислени за унищожение .Факт че някой управлява света със пускане на зарази .Конкретно за Китай мисля че имат сериозен враг.По всичко личи че извънземните идват на земята .

49

Анонимен

преди 4 години

Вирусът на комунизма е в кръвта на текезесарите герберасти .Държава без дребен бизнес без едър бизнес и без средна класа .Има бедни пенсионери и деца бедстващи семейства търсещи работа по чужбина .Тук останаха само комунистите от БКП които са в различни по имена партии .Комсомолци и знаменосци ми обещават светло бъдеще с ЕС и НАТО .

48

Анонимен

преди 4 години

Поне сме царе на вицовете:-)

47

Анонимен

преди 4 години

"Стигнал COVID-19 до България,видял какво е положението и си казал:Тук нямам работа,тук е колегата ГЕРБ"

46

Анонимен

преди 4 години

До 47Не всички сме бездушни и слаби като теб.

45

Анонимен

преди 4 години

С това обслужване е за учудване че е само един ...

44

Анонимен

преди 4 години

Със смъртност от около 3%, нищо няма да се случи. Дори и да го изпуснат, ще редуцира популацията и толкоз. А когато ресурса за овладяването му, стане несъизмерим с щетите които нанася, познайте какво ще предпочетат тези от които зависи контрола му.Нали не си мислим, че работят даром.

43

Хм

преди 4 години

Пробвал е местната кухня и не е издържал

42

Анонимен

преди 4 години

Това ми се струва като биологична война,много ефикасно без ракети и бомби у ищожаваш икономиката и населението на дадена държава,сега и Иран е пред епидемия който захранваше с петрол Китай, Китай вече мама да се съвземе с десетилетия и никога няма да е лидер на света вече

41

Анонимен

преди 4 години

Сто на сто е коронавируса,властите да кажат истината ,хотела да се затвори и дезинфектира не е шега работа,вижте Иран умрелите станаха 8 а заразените хиляди Турция затвори границата с Иран

40

Да,

преди 4 години

Да, не е задължително човекът да е починал от вирусна инфекция, но вече говорим за нов етап от развитието на Covid-19, и всеки подозрителен случай трябва да се разглежда като потенциален носител на вируса до излизане на тестовете. Дано да се вземат адекватни мерки, иначе...

39

до 40

преди 4 години

видео кадрите от Китай друго говорят! но иначе, верваме ти, ходи си вземи хонорара, вършиш си работата все пак!!

38

Т.Шак

преди 4 години

Да ви успокоя, другари - смъртността при коронавируса засега е 2,55%, което е кажи-речи колкото обикновения сезонен грип. Апокалипсисът се отлага за някой друг път.

37

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

не се сърдете на управляващите ви, те просто изпълняват нашите нареждания, навели са се ниско, че да може да ги галим по темето, като изпълнят заповедите ни!

36

Т.Шак

преди 4 години

О, май нацелих оп-точките. ;-) Заваляха червени палчета надолу

35

Анонимен

преди 4 години

Абе да блокират Банско и никой да не си тръгва,иначе ще пламне цяла България.

34

Т.Шак

преди 4 години

Или се надявате като всявате паника, по-дебилните да започнат да се презапасяват, да разбиват магазините за хранителни продукти, да вилнеят по улиците, да настъпи хаос, безредици... Това ви е удобно, нали, шумкари такива! И тогава какво? Радев на бял кон ще спасява страната като въведе военно положение. Ха-ха-ха!Знам ви перверзното мислене, милички, но да ви успокоя - няма да стане така, тъй че се откажете от тия глупости!

33

Корона Вирусът

преди 4 години

Разобличителят на БезХаберното Управление на Комунистическата Номенклатура от Калинки в Брюксел. Чернобилът на ПолитБюро на ЭСССР!!!

32

Т.Шак

преди 4 години

Айде, панирайте се! Поне някой деббиил може да се спомине от инфаркт и да ни отърве от присъствието си.