145

Тихичко на ушенце

преди 4 години

Glupcho,тиквата не казва кой знае какво за еврото, защото е тиква, но вие комунистите сте най-големите спецове по лъжи. Плакахте , викахте, ревахте със съмнения за НАТО и ЕС,но влязохме. Така , че няма да се върнем назад в 1980г.

144

Я

преди 4 години

Еврокомисията обяви "бъдещето" на ЕС - "Зелената сделка" ! Това е началото на края на европейската икономика , което означава, че членството ни в ЕС и евентуалното влизане в еврозоната ще се окажат последната национална катастрофа на България !

143

Kiorsufra

преди 4 години

Kakto rasbirsm mai samo upravliava6tite iskat evroto,a Bg narod NE.No B.B e re6il i tova e.Nego interisuva mnenieto na suverena.Ti si sa satvora v Balgaria ne v Ispania.

142

Анонимен

преди 4 години

Световният експерт проф. Стив Ханке казва "Не на Еврото!", Наща Тиква казва "Много е Убаво".На кой да вярваме?

141

КЛ

преди 4 години

Стига празни приказки. Обвържете приемането на еврото със закон. Както направиха британците с Брекзит-а.Да се гарантира, че няма да има спекула нито при търговците, нито в банковия сектор, нито при работодателите. И ще ви повярваме.Иначе бойкот.

140

Койчо

преди 4 години

А не трябва ли първо да си управят заплатите и пенсиите на хората и тогава да мислят за еврото

139

Анонимен

преди 4 години

Да питам защо Италия е със 140% дългове и растът. Англичаните благодарят на Бог, че не са приели еврото. Десетки хиляди германци мигрират на Острова, не обратното.

138

Анонимен

преди 4 години

До Калеко Алекомоите пари са в долари, еврото ке падне

137

Анонимен

преди 4 години

Фиксираният курс ни е ясен. Кажете какво ще стане след приемането ни в еврозоната и падне на валутният борд. Къде ще отидат 10 милиарда които държат борда. Как ще задържите цените да не се закръглят нагоре. Щото нали не си мислите че хляба от 1 лв ще го продават на 50 евоцента. Кой е тоя търговец който ще пропусне възможноста да го направи 1 евро. Ето това е интересното. Нали не си мислят че ще регулират цените. Другото е ветър и мъгла.

136

вярващ българин

преди 4 години

До: 141Аз като вярващ човек си обръщам еврото в левчета. Обръщам не защото не вярвам на еврото, не защото вярвам в лева балкански понеже съм патриот, а защото не ми стига заплатата да си покрия текущите разходи!!!И спестяванията ми в евро отпреди (когато му вярвах) бавно, но сигурно се топят!!!

135

реално

преди 4 години

приемането на еврото е лошо защото ще позволи на политиците да харчат по-лесно. първо ще изхарчат 16 млрд евро гарант на борда.после ще имат право да поискват от бнб заеми което сега е забранено от борда.освен това кредитнят рейтинг ще се повиши и така политиците ще могат да вземат повече заеми оправдавайки се , че са станали по-евтини.ще могат да заемат пари и от централната европейска банка. еврото не е лошо но не е за крадливия южен манталитет...гърците го доказаха а и италианците също

134

Анонимен

преди 4 години

Борисов няма да остави никакво наследство.Защото няма да ни допуснат до еврозоната.Не и при ГЕРБ. Колкото ни "вкараха" в Шенген, толкова ще ни "вкарат" и в еврозоната.Некадърници!!!

133

Калеко Алеко

преди 4 години

Голяма част от "невярващите българи" вече обърнаха левчетата си в Евро, направиха го даже и *** и евроскептиците, никой от тях не обърна париците си в рубли или в китайски юани ... И каква по-голяма реклама за Еврото и Еврозоната от това ... Както винаги опасенията на хората свързани с промяната са умело режисирани от офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" и подопечното му ведомство от "Дондуков 2" ... !!!

132

fact

преди 4 години

ало,ЛЪЖКИНЯТА,ОТЛОЖИХА НИ ТОЧНО ЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ЕРМ2!*** И ИНВЕСТБАНК НЕ СА КАПИТАЛОВО АДЕКВАТНИ. И нема начин да намерът капитал.......ако така, България в ерм2, те обявяват фалит на другия ден. а банката на Пеенски и боеко НЕ МОЖЕ ДА ФАЛИРА. ШУТ НАВЪН И ОБРАТНО ОТ ЕС, ЧЕ И ОТ ШЕНГЕН! ТИ СИ ПРИКАЗВАЙ

131

Анонимен

преди 4 години

До АбвгдеЛевите са за лева, а десните са за евра. Станишев не е комунист а десен социалист и прибира евра и много ясно че ще иска евро.

130

Анонимен

преди 4 години

Та с думи прости, един пенсионер със седемстотин лева пенсия, ще взема грубо триста и петдесет евро. Отива в магазина и си купува хляб за едно евро. Това е ситуацията. А ония с макроикономическите показатели са залагалка Но ще можеш да си теглиш кредит с два процента лихва.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Минималната заплата в Полша е около 511 евро."Лъжеш. Данни от 2020г. на евростат:Минимална заплата в Полша - 610 евроМинимална заплата в Словакия - 580 евро

128

питанката

преди 4 години

Глупаво популистко решение ще бъде да се провежда референдум! Бабичките, които хвърлят пари през балкона ще трябва да решат един доста сложен финансов казус. Успех на тези дето вярват в подобни тъпотии. Дискусията трябва да се води само между специалисти и ако журналистите по-малко раздухват истерията, ще бъде по-добре

127

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на еврото и на братската помощ на Германия с цел спасяване на немски и френкки банки, сега стотици хиляди гърци мият чинии и проституират по улиците на Франкфурт и Берлин, а младежката безработица в Гърция е над 50%. Благодарение на хуманна Европа, всеки един човек има шанса да проси под катедралата в Кьолн или да си продава тялото и да печели евро.

126

Анонимен

преди 4 години

До Чичовалутно златните резерви си остават в рапореждане на националната банка, самата тя също продължава да съществува, а по отношение на валутния борд и фиксирания курс, може да си почти сигурен, че ако се премахне лева ще поскъпне до около 1,70-1,75, именно за това е големия рев, защото това веднага ще доведе до намаляване на печалбите на нашите "бизнесмени"